Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló Május! Viszlát Április!

2017. május 04. - Antalfy Krisztina

Április, amit igazán szerettem benne

A múltkor hazafelé tartva a szokásos útvonalat kicsit megbonyolítottam, egy teljesen másik irányban indultam el az irodából. Az otthonom helyett a belváros felé vettem az irányt, felültem a kettes villamosra és elzötykölődtem egészen a Parlamentig, a közeli kávézóban vettem egy kávét, majd kiültem a Duna-partra, levettem a tűsarkúimat, és csak figyeltem a várost. Elgondolkodtam, vajon mikor is volt utoljára, hogy csak úgy csináltam valamit, ami más, mint a megszokott?

fotorcreated_479.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Lehetséges, hogy az autód jobban szeret, mint a párod?

Nem tűnik túl valószínűnek, hogy egy férfi beleszerethet a számítógépe intelligens operációs rendszerébe (még akkor sem, ha ez a rendszer Scarlett Johansson hangján szólal meg). Ám A nő című, 2013-as scifi-dráma mégis közelebb jár a valósághoz, mint gondolnánk.

unnamed_5.jpg

Tovább

Gyere velem a Zenés Állatkerti Estékre!

Júliusban és augusztusban szerda esténként ismét nyáresti koncertekkel várja a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykert. A hagyományos Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat keretében összesen hét előadásra kerül sor, és lesz még egy további jótékonysági meglepetéskoncert is az idén 25. születésnapját ünneplő Állatkerti Alapítvány szervezésében.
fokapu_molino_4000x1100_screen.jpg

Tovább

Vár rád a tökéletes napozás élménye

Helló YVES ROCHER újdonságok!

A növényvilág tökéletes ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük és felfedjük a tenger és a part találkozásának mentén hajtó növény, a tengerparti iringó csodáját. Élőhelyéből adódóan ez a növény számos védekező reakciót fejlesztett ki, mint az extrém napsugárzástól való védelem, vagy a kivételes vízmegtartó erő.

cg5yjisu8aa_xe.jpg

Tovább

Ruhák a 2017-es MET-Gáláról

Az idő telik, a Föld forog, így újra eljött a  MET-gála időpontja, ahol minden meghívott kiélheti divat iránti kreatívitását, hisz ezen az estén nem kötelező klasszikus, visszafogott estélyikbe bújni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is izgatottan várom ezt az eseményt, de tény, hogy kíváncsi voltam mivel rukkoltak elő a sztárok a vörös szőnyegen. Nézzük is, milyen ruhákat láthattunk idén!

met-gala-2015-phil-oh-entrances-exits-121-1024x715.jpg
Kép

Tovább

Designer pályázatot hirdet a Vodafone

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be csütörtökön dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint elmondták, az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.
vodafone_mvlsz_20170504-2_1.jpg

Tovább

Idén add a MACI-nak az 1%-od!

A magyar civilszervezetek újra együtt kampányolnak az 1%-ért

A MACI - Magyar Civilszervezetek kommunikációs kampány nem egy szervezet, így nem is jogosult az 1%-ra. Tehát önös érdekek nélkül tudja támogatni üzeneteivel már harmadik éve az általánosan kulcsfontosságú rendelkezésre való biztatást. Nincs általa kiemelt kedvenc szervezet, de annál inkább fontos, hogy minden rendelkezésre jogosult érezze magát megszólítva, érzelmileg megérintve, és ajánlja fel egy számára szimpatikus szervezetnek saját személyi jövedelemadója egy százalékát 2017-ben is.
maci_1_kampany.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása