Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Na, ezért érdemes volt a GLAMOUR-nál shoppingolni

2017. június 12. - Antalfy Krisztina

Az,  ami Neked régi, másnak új!

Ezen a hétvégén, június 10-11-én, 4. alkalommal rendezte meg nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten. Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgált: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött rekordösszegű bevételt, több mint másfél millió forintot adományként nyújt a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.
gardrobfrissites_2012_2.jpg

Tovább

Kortyolj bele a nyárba, fedezd fel a Nespresso új jegeskávéit!

Frissítsd fel magad a Nespresso limitált kiadású jegeskávé őrleményeivel!

A tikkasztó nyári hőségben jól esik megbújni az árnyékban kezünkben egy kellemes, jéghideg jegeskávéval. A Nespresso két limitált kiadású, a mediterrán életstílus által inspirált őrleményt mutat be idén nyáron, amelyeket kifejezetten jegeskávék készítéséhez terveztek: az Intenso on Ice-t és Leggero on Ice-t. Az első limitált kiadású jegeskávé őrlemények között az intenzívebb, pörkölt ízek kedvelői, és a gyümölcsösebb ízvilág rajongói is megtalálják kedvencüket.

fotorcreated_592.jpg

Tovább

A filmtörténet 10 legemlékezetesebb ruhája (szerintem)

Imádom a szép ruhákat, olyannyira, hogy néha egy filmet is csak azért nézek végig, mert gyönyörűek benne a színek, a kosztümök, az összeállítások. Ott van pl. Audrey Hepburn kis feketéje, Julia Roberts vörös estélyije, vagy épp Sarah Jessica Parker menyasszonyi ruhája a Szex és New Yorkból. 

cover-copy1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása