Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

4 praktikus ruhadarab a nyaralásra

2017. június 19. - Antalfy Krisztina

Nyaralási tippek a Women'secrettől

Már nem győzzük visszaszámolni a napokat a várva-várt nyaralásig: megvan a kedvenc felfújható úszómatracunk, a strandtáskánk és a szandálunk, ami reményeink szerint nem fogja feltörni a lábunkat… A ruhák terén azonban  bajban vagyunk: a legújabb tunikánktól kezdve a kedvenc koktélruhánkig szívünk szerint mindent magunkkal vinnénk, így végül nem tudjuk összecsukni a bőröndünket. A Women’secret most segít nekünk a pakolásban, így harminc fok felett is komfortosan érezhetjük magunkat, menjünk városnézésre vagy szabadtéri partiba.  
image008.jpg

Városnézéshez

Ha kezdődik a június, akkor felejtsük el a hosszú, tapadós farmerokat és vegyük elő a legkényelmesebb egészruháinkat. Az idei nyár kedvencei az egzotikus minták, a csíkos, illetve vállnélküli, romantikus darabok. Az egészruhák amellett, hogy kényelmesek, praktikusak is: nyugodtan mehetünk bennük éttermekbe, városi sétákra vagy akár vitorlázásra is. Ha pedig inkább a nadrágokat szeretjük, válasszunk az egyszerű, de rendkívül divatos overallokat: ezekben a  trendi darabok a nap bármely szakaszában jól fogjuk érezni magunkat.

ws_summer_17_50_1200x900.jpg

Tengerparti sétához

Mindannyian ismerjük azt a városi, harminc fok feletti tikkasztó hőséget, amikor már csábít minket a szökőkút látványa. A legnagyobb forróságban legszívesebben lekapnánk a ruháinkat és csak egy fürdőruhában járnánk a várost… Viseljünk helyette nyári toppot, ami idén az egyik legdivatosabb darabok közé tartozik! Ezek a felsők nem csak kényelmesek, frissítő érzetet adnak a legmelegebb napokon. A rövid, merész darabokból válasszunk az aszimmetrikus, egyedi anyaghasználatúakat: izgalmas lehet például egy csipkés, vagy egy kombinált pántos darab.  
ws_summer_17_15_1350x900.jpg

Napozáshoz

Ha végre rászánjuk magunkat a fürdőruha vásárlásra, nehéz egyet választani a sok, izgalmas design közül? Ha szeretjük a praktikus és változatos darabokat, nekünk találták ki a kifordítható bikiniket. A Women’secret legújabb kollekciójában például több olyan darabot is találhatunk, amelyeknek tetszés szerint kombinálhatjuk az oldalait, akár vegyesen az alsó és felsőrészét. Így akár egy bikinivel is elindulhatunk a nyaralásra, anélkül, hogy megunnánk időközben.  
ws_summer_17_30_1350x900.jpg

Vízparti bulihoz

Ha olyan fürdőruhát szeretnénk, ami többet takar vagy csak szeretnénk egy kis újdonságot kipróbálni, az idei nyár nekünk kedvez: számtalan szexi, alkathoz illeszkedő egyberészes fürdőruha közül választhatunk. A Women’secret kollekciójában egyaránt megtalálhatóak az áttetsző részekkel, csipkével díszített, bordázott szövetből készült, hímzéses vagy éppen kombinálható pántú darabok. Ráadásul nem csak strandoláshoz hordhatjuk: bodyként bátran viselhetjük akár az esti buliban is rövidnadrággal vagy szoknyával.

ws_summer_17_21_1350x900.jpg

További információ:
Women'secret

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2112608535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása