Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megnyílt a legnagyobb Rossmann Budapesten

2017. június 20. - Antalfy Krisztina

Kibővített árukínálattal, új kényelmi szolgáltatásokkal

A budapesti Flórián téri Rossmann új szolgáltatásokkal, széleskörű termékpalettával, valamint egyedi német stílussal várja vásárlóit. Az üzlet 828 m2 összterületű és akár a Rossmann Online Drogériájából is rendelhetünk a helyszínen.
rossmann_florian_uzletkozpont_web_001.jpg

A Flórián téri Rossmann széles kínálatában több mint ötven féle kategória, összesen mintegy tizenhatezer féle terméke lesz kapható, így mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő árucikkeket. A hölgyeknek teljes dekorkozmetikai kínálat áll rendelkezésre, köztük két új márka, a P2 Cosmetics és a Makeup Revolution sminktermékei, amelyek kedvező áron nyújtanak kiváló minőséget. Szintén újdonságként több mint kétezer írószer- és játékáru is elérhető lesz, folyamatosan megújuló, hatalmas LEGO kínálattal. Élelmiszer-termékek tekintetében pedig nem hiányozhat a komplett enerBIO, a drogéria sajátmárkás bio élelmiszer választéka sem. Ezenfelül a fotózás kedvelőit három fotókidolgozó kioszkkal várják.

Mindezeken túl, a most nyíló üzletben új kényelmi szolgáltatással is találkozhatnak a vevők, ugyanis az Online Drogériából egy erre a célra kialakított sarokban rendelhetnek – így, ha épp nem kapható helyben a termék vagy egyszerűen csak szeretnék megkímélni magukat a cipekedéstől, leadhatják rendelésüket a boltban. Mindemellett egyéb különlegességekkel is igyekszik a drogéria még könnyedebbé és kényelmesebbé tenni a vásárlás élményét.

rossmann_florian_uzletkozpont_web_015.jpg

A legkisebbeket például játszósarok fogadja különböző kreatív és készségfejlesztő játékokkal, de a „hős” férfiakra is gondoltak, hiszen az üzletben kényelmes kanapé áll rendelkezésükre, így téve kellemesebbé a várakozást számukra. Távozáskor pedig nagy és modern pénztárak fogadják a vásárlókat, sőt még a megvásárolt termékeket is becsomagoltathatják a dekoráló pultnál.

A Rossmann különleges boltnyitási akcióval várja a Flórián téri boltba július 3-án betérőket, akik egész nap 10% kedvezménnyel vásárolhatnak.

További információ: 
ROSSMANN Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712607839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása