Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. június 24. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Épp melegszik a csorba leves - mert nem kell mindig a húsleves -  közben kivittem a tányérokat, szép idő van, talán túl meleg is, így meg merem kockáztatni, hogy Kedvessel kint ebédeljünk a kertben, persze kizárólag a napernyő alatt. Amíg terítettem az asztalt, szokásomhoz híven elképzeltem, hogyan alakítanám át a az egész házat, hogyan festeném ki a szobákat, milyen virágokkal ültetném még tele az udvart ,és hova tenném a medencét, meg a kerti tavat. A színvonalas lakberendezői magazinokból bevillantak képek: csodás vaskorlátok, márvány lépcsőfeljárók, a kárpithoz tökéletesen passzoló műtárgyak. Aztán közben felforrt a leves, én pedig ismét rájöttem, hogy bár ez a ház nem tökéletes, és lenne rajta mit alakítani, újítani, na meg javítani, de akkor is a miénk, ahol önmagunk lehetünk, és ahol elvonulhatunk a zajos világ elől.     

fotorcreated_598.jpgKép1/2/3/4

Addig is, amíg a falakat kijavítjuk, a tapétát újra festjük, jöjjön az eheti boldogság posztom, amivel bízom benne, hogy Neked is adhatok egy kis inspirációt, és ezt olvasva rádöbbensz, az élet telis-tele van apró, ám annál örömtelibb pillanatokkal, melyek átlendíthetnek a sors legnehezebb időszakain is, és ezen felbuzdulva Te is összeállítod majd saját kis ötös listádat…

♥ Hétfő
fotorcreated_599.jpg
♥ Kedd
fotorcreated_600.jpg
♥ Szerda
fotorcreated_602.jpg
♥ Csütörtök

fotorcreated_604.jpg

♥ Péntek

fotorcreated_603.jpg

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9912615169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása