Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Blistex ajkakápolók

2017. június 28. - Antalfy Krisztina

A szép ajkak nálam az ajakápolásnál kezdődnek. Számtalan terméket próbáltam már, de csak ritkán vált be úgy igazán valami. Sajnos elég szárazak az ajkaim – télen is, nyáron is – így gyakorlatilag állandóan kennem kell a számat valami finom hidratáló ajakbalzsammal. Ezért is örültem meg, amikor tesztelésre kaptam a Blistex 3 új ajakápolóját.
img_20170628_143845.jpg

Általában igényes vagyok a külsőmre, szeretem vonzónak és stílusosnak látni önmagam, de tudom, hogy az igényes megjelenés alapja a szép, tiszta bőr és az ápolt száj, mert csak hidratál, puha ajkakon mutat szépen a rúzs!

Az ajkunk az arcunk második leglátványosabb és legkifejezőbb része, rögtön a szemeink után, így nem árt ha odafigyelünk rá!

giphy_78.gif

Így, ha Te is szeretnél egészséges, ápolt és gyönyörű ajkakat, akkor bátran próbáltad ki a Blistex ajakbalzsamait, melyek számodra is a mindennapi élet tartozékává válnak! 

De most lássuk hogy váltak be nekem ezek a finom kis ajakápolók:

1. Blistex Lip Relief ajakápoló:

A három közül ennek adnám a koronát. Ez a krémes állagú ajakápoló nagyon jól hidratálja a kiszáradt ajkakat és gyorsan rendbe hozza a cserepes ajkakat. Krém formulájának köszönhetően azonnal felszívódik. A bőrbe jutva megnyugtatja ajkainkat: széltől, naptól egyaránt. A hidratáló anyagok frissítő, bizsergető érzést keltenek és enyhítik a kellemetlen érzetet. Nyugtató, gyulladáscsökkentő hatása miatt herpesz esetén is kiválóan használható. Kiváló védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen (SPF 10). 

img_20170628_144225.jpg

Első használata után megszerettem, azóta is a táskámban csücsül, hogy mindig-mindenhol használni tudjam. Tökéletes önmagában is, de akár rúzs alá is jól használható. Felkenéskor enyhén sűrű, fehér színe van, de hamar felszívódik, így eldolgozása után után már nem látszik. Első pillanatban kissé bizsergető, enyhén mentolos érzetet nyújt, de ezáltal kellemesen hűsít, és nagyon finommá, puhává varázsolja az ajkaimat. 

2. Blistex Lip Brilliance ajakápoló:

A Blistex Lip Brilliance ajakápoló gyöngyház fényének köszönhetően egyedien széppé varázsolja, és kiemeli az ajkakat. Összetételének köszönhetően nem csak hidratál, egyben csillogó bevonatot is biztosít a szánknak. Könnyed, visszafogott színe és csillogása van, valódi selyemkivonat és shea vaj tartalmának köszönhetően lágy, selymes érzetet kölcsönöz ajkainknak. Külön plusz pont, hogy van benne szőlőmagolaj, E vitamin és SPF 15 napvédő faktor. 

img_20170628_144126.jpg

Nekem az illatával és a gyöngyház színével nem volt gondom, de a hidratáltsága nálam nem lépne rá a dobogóra. Több hete használom, de sajnos nekem nem hozta azt az eredményt, amit vártam tőle, átlagos hidratáltságot biztosít. Szerintem ez egy remek kis termék, és tökéletes ajakápoló a nagy melegben is, a nyári hónapokra.

3. Blistex Málna és Limonádé ajakápoló:

Kirobbanóan jó íz, friss és gyümölcsös! Igazán csókra csábító illat! Egész évben megóvja az ajkakat a kiszáradástól, és kellemes, puha érzést nyújt. Az SPF 15 napvédő faktor védelmet nyújt a nap káros UVB sugarai ellen.

img_20170628_143942.jpg

Nagyon finom, intenzív, de csöppet sem tolakodó málna és limonádé illata és íze van, engem a gyümölcsös tutti-fruttira emlékeztet. És bár az illatával semmi bajom nem volt, az állaga is ok, de a hidratáltsága már annyira nem nyerte el a tetszésemet. Több hete használom már, de az ajkaim szárazsága egyelőre nem szűnt meg. Ahhoz, hogy igazán érezzem a hatását gyakran újra kell kenni - bár az is tény, hogy isteni illat/íz kombinációja miatt hamar lenyaltam az ajkaimról. A hidratáló hatása miatt leginkább azoknak ajánlom, akik nem szeretik nyáron a rúzsokat és a sűrű szájfényeket, de mégis szeretnék valamivel hidratálni és feldobni az ajkaikat.

A Blistex ajakápolókat drogériákban, hipermarketekben, illetve online a TakeMe Shop-ban tudjátok beszerezni.

További információ:
Blistex Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512621465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása