Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ez tiszta 80-as évek, Neked is ki kell próbálnod!

2017. július 03. - Antalfy Krisztina

Isa Dora Blue Bliss kollekció  

Javában tombol a nyár, és elindult a fesztivál szezon. Ilyenkor a szoknyák rövidebbek, a ruhák lengébbek, az italok hidegebbek, a sminkek pedig még látványosabbak. Azonban nem kell a legőrültebb bulikon csápoljunk, hogy egy kis vadságot csempésszünk a mindennapjainkba. Az Isa Dora legújabb Grand Volume Lash Styler Lash Color szempillaspiráljával és Perfect Contour Kajal szemceruzájával igazán egyedi, és őrjítően trendi sminkeket varázsolhatunk magunknak a rohanós hétköznapokon is.
img_20170703_084708.jpg

Idén nyáron nincs divatosabb a kéknél!

Grand Volume Lash Color
Szemet vonzó árnyalatok

Termékről:

Az intenzív és trendi hatás kedvéért használható az alsó és a felső szempillasoron egyaránt. Használható csupán a szempillák végén is, így még érdekesebb az eredmény. Gyönyörűen ívelt, szuper dús, káprázatosan színes szempillákat eredményez. 

isadora-bluebliss-grand-volume-lash-color-styler-2017.jpg

Szerintem:

A két új színárnyalat valami mesés és egy rétegben is jól fedi a pillákat. Az IsaDora Insane Volume Lash Styler spirálja után ez a második nagy kedvencem! Már az első használat után látványos az eredmény, szinte már műszempilla effekt.

img_20170703_084739.jpg

A spirál speciális kialakítású kefével rendelkezik, amire elég sok festéket felvesz, éppen ezért használat előtt nem árt, ha leszedjük a felesleget. A törlés után viszont gyönyörűen szétválasztja a pillákat, nem csomósít, nem tapaszt össze semmit, gyönyörű pillákat csinál. A nap végén könnyedén eltávolítható, nem kell vele túl sokat bíbelődni.

Ára: 6900 Ft

Perfect Contour Kajal
Könnyed elegancia

Termékről:

Gyönyörű árnyalatok, gazdagon pigmentált színek, a vízvonalon is használható, könnyedén siklik a szemhéjon, szuper tartós, vízálló, akár 14  órán át is fennmarad, illatmentes, klinikailag tesztelt. A kollekció új színei: a 37-es Blue Bliss, és a 38-as Aquatic.

isadora-summer-2017-blue-bliss-collection-2.jpg

Szerintem:

A színpaletta igen gazdag - főleg ha szereted a kéket. Hozzám a gyönyörű Aquatic árnyalatban érkezett. Imádom, egyszerűen nem találtam benne hibát! Finom, puha ceruza bél, mégsem kenődik szanaszét, nem törik használat közben és hegyezés közben sem, használata egyszerű, könnyedén felvihető, és rendkivül tartós. Talán nem ez a legolcsóbb szemceruza, de kiváló minősége miatt megéri. 

Ára: 4100 Ft

banner_news_top_summermakeup_1200x900-664x583.jpg

Tipp: 

A 80-as évek nagy kedvence, a kék smink egy valódi bátorságpróba! Én legalább is hosszú hetekig csak szemeztem ezekkel a szépségekkel, de használni nem mertem. Részben mert elmúltam 30, részben mert nekem ez a totál kék spirál-szemceruza kombináció túl mutat a jól megszokott komfort zónámon.

Szerintem ezt a két kék darabot a legjobb önmagukban viselni - így adják vissza leginkább szemünk szépségét és saját színüket - legfeljebb egy fekete szemceruzával, bézs szemhéjpúderrel és egy szép, ám visszafogott színű szájfénnyel lehetne megbolondítani.

Ha kellően merész vagy, és kiugranál valamelyik szuper fesztiválra a nyár folyamán, akkor használj bátran élénk színeket a szemhéjadon: pink, lila, kék, vagy arany. 

Az IsaDora termékeit a Douglas üzleteiben tudod megvásárolni. 

nevtelen_3_75.png
További információ:
IsaDora Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2212631365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása