Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

PLAYBOY év autója lett a LEXUS LC és a TOYOTA C-HR

2017. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Egy férfi számára az autó nemcsak közlekedési eszköz: önkifejezés, felelősség, büszkeség, örömforrás. Minden, ami egy XXI. századi Playboy számára is fontos. Éppen ezért a világ egyik legnépszerűbb, ikonikus életmód magazinja, a Playboy hazai kiadása az idei évben is megrendezte Az Év Autója versenyt. A világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota kétszeresen is örülhetett: míg a vadonatúj Lexus LC szupersportkupé a ’Modern ikon’ kategóriában a szakmai zsűri szerint bizonyult a legjobbnak, a kategóriateremtő Toyota C-HR crossover a ’Legmerészebb újdonság’ kategóriában végzett az első helyen az olvasók szavazatai alapján.
playboy_ev_autoja_dijatado_6.jpg

Tovább

Festői divatshow világhírű művészek alkotásaival

Lélegzetelállító művészi kreativitással találkozhatnak mindazok, akik részt vesznek az Allee Bevásárlóközpont őszi divatheteinek ingyenesen megtekinthető tánc- és divatshow előadásain.  A legnagyobb mesterek festményei elevenednek meg a Lukács Gabi és Lakatos Márk segítségével megálmodott és a legújabb divatrendeket bemutató fergeteges előadáson. Divathetek, fiatal művészek pop-up műteremháza, és magyar festészettörténeti legendák tárlata várja az érdeklődőket.
img_9264.JPG

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Egyedül is menj el bátran, ahova csak akarsz, fedezd fel a világot és szerezz minél több új élményt magadnak! – mondta mindig az én drága nagymamám. Sokáig nem hallgattam rá, eddig! Aztán a héten elmentem moziba, tök egyedül, utána pedig beültem ebédelni a közeli étterembe. S tudod mit? Meglepően jól éreztem magam.
photocat_1.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Micsoda dm Beauty Workshop volt!

Az utóbbi időben nem sok időm marad a blog mellett sajtórendezvényekre és blogger eseményekre eljutni, így mostanában csak utólag tudok beszámolni egy-egy új márkáról, vagy bemutatóról. Azonban ha olyan cégtől kapok meghívást, ami eleve közel áll a szívemhez, mindent elkövetek, hogy személyesen is eljussak rá. S bár a múlt hét csütörtök főleg a pocsék időjárás miatt fogja beírni magát a történelembe, én mégis boldogan vettem részt  a „Szépségsztorik” elnevezésű dm drogerie markt az első beauty workshopján.

photocat.jpg

Tovább

Lépd át az Atelier Palmetta Concept Room ajtaját!

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria 2017 őszén kiállítóterében elindítja az Atelier Palmetta Concept Room-ot, melynek keretében neves, nemzetközileg is elismert magyar divatmárkák és öltözék kiegészítő tervezők mutatkoznak be. A közel 20 éve működő szentendrei Palmetta Design Galéria és az immár négy éve Újbudán, a Bartók Béla úton megnyitott új Palmetta a hazai és külföldi tárgydesign népszerűsítésével vívott ki rangot magának. 2017 májusában a budapesti Palmettában Regős Anna egyedi falitextiljei mellett kiállították a Molnár Zsuzsa textilművésszel közösen készített Palmetta ruhakollekciót is.

enjey_palmetta_2545wl_1x.jpg

Tovább

Fedezd fel a kávé világának utolsó rejtett kincseit!

A Nespresso az Explorations 2 Limited Edition sorozatával újabb lehetőséget kínál a kávé rajongóinak, hogy igazi kávé-ínyencekké váljanak, és a fogyasztók számára korábban ismeretlen termőterületek különlegességeit, valódi kávéritkaságokat kóstolhassanak meg. A két új, egymástól igencsak különböző kávé - két lenyűgözően különleges ízprofilt mutatva meg – képzeletben Etiópiába és Kolumbiába röpít.

 37318278922_6185fb1b82_h.jpg

Tovább

AMNESIA // 2017 ősz-tél kampány

Az AMNESIA őszi-­‐téli kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a gyönyörű Varga-­‐Dobár Éva, és Kárász Emese, a Face Model Management modellje látható. A képeken a kemény, mindent uraló nagymacska egy bársony tapintású cica bőrében jelenik meg, amellyel a márka ismét a nők sokoldalúságát helyezi előtérbe.    

amnesia1_1.jpg

Tovább

FORD Mondeo // Női szemmel

FORD Mondeo 2.0 TDCi biturbo PowerShift ST Line teszt
Nagy családhoz nagy autó dukál

A világ változik, és érdekes hogy változik az emberek felfogása is az évek múlásával, legalább is az enyém maximálisan megváltozott, amikor hozzánk került a Ford Mondeo legújabb modellvariánsa, az ST-Line felszereltségű metálfekete kombi változata. Utoljára 18 évesen ültem egy ilyen kombiban, de bizony az évek szinte csodát tettek ezzel a modellel. Igazi családi sportmodellt faragtak a tervezők az autóból, amely az autóipar legjobb hagyományait vonultatja fel, mind megjelenésében, mind pedig szolgáltatásaiban. Lássuk hát, mit is nyújt ez a középkategóriás családi sportmodell!  img_20170827_170202.jpg

Tovább

3+1 tipp a tökéletes irodai szettért

Míg nyáron elég volt felkapnunk egy szoknyát és egy laza blúzt, a hűvösebb napok érkezésével egyre nehezebb kitalálni, mit vegyünk fel reggelente. A kabátunk nem passzol a nadrágunkhoz, a kisruhához hűvös van, a cipőnk pedig beázik, mire beérünk a munkahelyünkre. A Springfield most segít nekünk, hogy minden nap könnyedén összeállíthassuk az irodai szettünket.
springfield_autumn17_woman_daily-smart-sep_4_1350x900.jpg

Tovább

Egy igazi lovag is csatlakozott a LEXUS kezdeményezéséhez

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, a környezetbarát modelljei mellett autóinak magával ragadó, futurisztikus formavilágáról is ismert Lexus által öt évvel ezelőtt életre hívott Lexus Design Award mára a dizájner szakma egyik legelismertebb nemzetközi fórumává vált. Nem véletlen, hogy évről évre nagyobb nevek csatlakoznak a kezdeményezéshez zsűritagként is. Az idei, már eddig is a nemzetközi dizájnvilág nagyágyúinak számító elismert szakemberekből álló zsűri egy újabb nagy névvel bővült: ezúttal Sir David Adjaye vizionárius építész csatlakozott a szakma elitjét tömörítő grémiumhoz.
lexus_ls_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása