Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a svéd életstílust! // LAGOM

2017. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

Lendületes, rohanós hétköznapokon oly nehéz néha megállnunk, és rálelnünk saját harmonikus, és kiegyensúlyozott világunkra. Azonban van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése, melyet most te is könnyedén megtapasztalhatsz. 

untitled_collage_55.jpg

***

Nem túl nagy, nem túl kicsi. Nem túl sok, nem túl kevés. Nem túl lassú, nem túl gyors. Más szóval: pont jó. Ez a legtalálóbb kifejezés az ezredforduló nemzedékére jellemző sokrétűség leírására. Célunk, hogy Svédországon kívül is képviseljük a lagom látásmód jelentését és érzését.

Barnängen. A megbízható svéd márka.

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában kínálja a stílusos bőrápolás élményét.

A Barnängen márkát Johan Wilhelm Holmström svéd nagykereskedő alapította 1868-ban, Stockholmban. Legismertebb terméke, a hagyományos szappan 1873-ban jelent meg. Kezdetben – a kézi gyártás miatt – egyetlen szappan elkészítése akár 10 napig is eltartott. Az évek során új gyártási eljárást dolgoztak ki, így 1888-ban a Barnängen már 88 különféle szappant kínált.

21752463_471503839899463_7336766087134524394_n.jpg

Az egyedi összetételű szappan kellemes és jótékony hatása miatt nagy népszerűségnek örvendett az egész országban, és a Barnängen alapítása után nem sokkal, 1876-ban már a királyi udvar hivatalos beszállítója lett. A cég az 1930-as években gyermekorvosokkal és bőrgyógyászokkal együttműködve alkotta meg gyermekeknek szánt termékeit. A Barnängen azóta is az eredeti, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. A napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legismertebb Svédországban: nevét a fogyasztók 92%-a ismeri. 

A szépségápolás és a bőrápolás tökéletes egyensúlya.

Az ősi örökség, a stockholmi gyökerek, a természetes északi összetevők és a letisztult csomagolás tökéletes elegyének köszönhetően a Barnängen márka egyértelműen a lagom életstílust képviseli. Nem túl városi, nem túl vidéki. Nem túl hagyományos, nem túl modern. A Barnängen számára fontos, hogy mindenki átélje a lagom életérzést, ehhez kínál teljes körű ápolást nyújtó termékeket. 

2017-09-01-barnaengen-product--range.png

A fürdéshez és testápoláshoz kínált termékeink hatékony védelmet nyújtó Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így intenzíven ápolják az összes bőrtípust. Kellemes textúrájú és skandináv ihletésű illatokban pompázó termékeink a svéd formanyelvnek megfelelően stílusos, elegáns csomagolásban kaphatóak.

TERMÉKEK

Barnängen Nordic Care termékcsalád

 

A legendás szappanon alapuló Nordic Care, azaz “Skandináv ápolás” termékcsalád tagjai egyedi összetételű Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így az elragadó élmény mellett megfelelő védelmet nyújtanak minden bőrtípus számára.

All Over Rescue testbalzsam
Különleges összetevő: Cold Cream

Ezt az ősi szépségápolási receptet 2000 éve használják és finomítják. A „Cold Cream”, azaz „hideg krém” elnevezés a használatakor jellemző kellemes, hűvös érzésre utal. A krém gyorsan felszívódik, valamint védi a bőrt a kiszáradás ellen.

112_barnaengen_stockholm_relaunch_2017_digital_product_keyvisual_rescue_balm_rgb.png

Testbalzsam (200 ml)

Ess szerelembe ezzel a mindenre megoldást nyújtó univerzális testbalzsammal, amely egyszerre könnyed és tartalmas. Az All Over Rescue testbalzsam egyedülálló összetételű Barnängen Cold Cream-et tartalmaz, amely energizáló védőpajzsként működik, és gyorsan beszívódik, így csodálatosan sima bőrt eredményez.

Tápláló krémtusfürdő és testápoló
Skandináv természet: Törpemálna

Ez a különleges bogyós gyümölcs az északi féltekén terem, jellemzően a sarkköri öv tajgaerdőiben. A ritka gyümölcs hidratáló és bőrnyugtató hatású.

142_barnaengen_stockholm_relaunch_2017_digital_product_keyvisual_nutritive_bodylotion_rgb.png

Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Add át magát a tápláló és frissítő szépségápolás örömének: a törpemálnát és 7 % Cold Cream-et tartalmazó tápláló testápoló és krémtusfürdő hosszan tartó hidratálást, táplálást és védelmet biztosít a száraz és nagyon száraz bőrnek.

Ápoló krémtusfürdő és testápoló
Skandináv természet: Zab

Svédország klímája tökéletes a minőségi zab termesztéséhez. A zab jól ismert védő és hidratáló hatásáról, segít fenntartani a bőr természetes védőpajzsát, valamint védi azt a kiszáradástól.

132_barnaengen_stockholm_relaunch_2017_digital_product_keyvisual_caring_bodylotion_showercream_rgb.png

Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Kényeztesd magad ezekkel a tisztító és hidratáló termékekkel, amelyek puhává és fiatalossá teszik bőröd. Az ápoló krémtusfürdő és testápoló zabtejet és 5% egyedi összetételű Cold Cream-et tartalmaz. Együttes használatuk kellemes, ápolt érzetet nyújt a normál vagy száraz bőrnek.

Szenzitív krémtusfürdő és testápoló
Skandináv természet: Bodzavirág

A visszafogott, elragadó illatú bodzavirág a svéd Midsommar vagy szentivánéji mulatságok központi eleme. Nyugtató és puhító hatásának köszönhetően gyakran használják a kozmetikai termékekben is.

ma_ba_dg_cgp_fl_sensitive_400_1116_p1.jpg

Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Fedezd fel bőröd természetes egyensúlyát szenzitív termékeink együttes használatával. A Szenzitív tusfürdő és testápoló egyszerre intenzív és gyengéd, köszönhetően annak, hogy többek között bodzavirágot és 5%-ban egyedi összetételű Cold Cream-et tartalmaznak. Együttes alkalmazásuk esetén gyengéden hidratálják és tartósan védik az érzékeny bőrt.

Barnängen Nordic Rituals termékcsalád


A svéd hagyományokból ihletet merítő Nordic Rituals, azaz „Skandináv szertartások” termékcsalád természetes északi összetevőket, valamint egyedi fejlesztésű bőrvédő hidratáló szérumot tartalmaznak, így használatuk kellemes közérzetet és csodálatos élményt nyújt.

Sauna Relax tusfürdő és habfürdő
Skandináv szertartás

A svédek számára a szauna több évszázados hagyománya az élet szerves része. Az akár 90°C-os melegben való relaxálás a tiszta ellazulás pillanata, mely során megszabadulnak a stressz és a fáradtság érzésétől, valamint felfrissítik testünket, hogy igazán jól érezzék magukat.

1112_barnaengen_stockholm_relaunch_2017_digital_product_keyvisual_sauna_relax_shower_gel_rgb.png

Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

Engedd el magad a skandináv szaunázás ihlette szertartás során, amely egyszerre lazít el és tölt fel energiával! A nyírfakivonatot és védő Hidratáló Szérumot tartalmazó Sauna Relax tusfürdő és habfürdő használatakor kellemesen hozhatod egyensúlyba tested és lelked.

Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő
Skandináv szertartás

Télen sok svéd hódol a „Bada Isvak”, azaz a jeges vízben való megmártózás élményének. A hagyományos téli fürdő előtt lyukat vágnak a jégbe, majd beleugranak a fagyos vízbe. A jéghideg, sós víz azonnali fiatalító hatással bír, így ez a skandináv szokás igen egészséges, bár csak a legbátrabbak űzik.

1102_barnaengen_stockholm_relaunch_2017_digital_product_keyvisual_glacier_breeze_shower_gel_rgb.png

Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

Ismerd meg a híres „Bada Isvak” érzését egy energizáló és egyben lazító fürdés során! A Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő tengeri sókból és védő Hidratáló Szérumból álló egyedi összetétele annak a jeges víznek az illatát idézi, amely szaunázás után körbevesz téged.

Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő & testápoló olaj
Skandináv szertartás

A svédek számára a Midsommar, azaz a szentivánéj többet jelent a többi ünnepnél. Ekkor hagyományos, hét különböző virágból készült virágkoszorút viselnek, és az egész napot a szabadban töltik: így ünneplik a napot, amely sosem nyugszik le.

ma_ba_sb_cgp_fl_midsommar_glow_400_1116_p1.jpg

Tusfürdő és habfürdő (400 ml)
Testápoló olaj (150 ml)

Hagyd, hogy bőröd természetes szépségében ragyogjon hidratáló és a könnyű szépségápolási termékek segítségével: a Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő valamint testápoló olaj finom virágokból préselt olaj és védő Hidratáló Szérum harmonikus elegyét tartalmazza, melyet a svéd napéjegyenlőség hosszú, napfényben úszó órái ihlettek.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9412867850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása