Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Káprázatos CALZEDONIA show Julia Roberts részvételével

2017. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

A Calzedonia – idén először – legújabb harisnyakollekciójának is különleges hangulatú divatbemutatót szentelt. A trendteremtő őszi/téli darabok nagy sikerrel mutatkoztak be 2017. szeptember 5-én este, a vállalat központjában, Veronában.

untitled_collage_54.jpg

Az első Calzedonia LegShow-val a modern sikk és a valódi nőiesség méltó ünnepe valósult meg, a sokarcú kollekciónak és a magával ragadó, érzéki, modern látványvilágnak köszönhetően.

Az aktuális trendeket képviselő minták és fazonok egytől egyig felvonultak a Calzedonia kifutóján: a basic harisnyákkal a ragyogó színek varázslata, a trendi, kötelező necc darabokkal az örökérvényű, csábító nőiesség kelt életre. A klasszikus pöttyös minta mellett középpontba kerültek a márka egyedülálló stíluselemei, köztük a masnik, a pomponok, valamint a kollekció egyik kulcsszava, a ragyogás is, amelyet a glitterr és a csillámló lurex képviselt. Fazonok tekintetében is érvénybe lépett a sokarcú nőiesség: a klasszikus harisnyától az egyedi tüll zoknikon át, a szexi longuette-ig minden stílus feltűnt a különlegesen érzéki, minimalista hangulatú show színpadán.

1_11.jpg

Az ezerarcú, trendteremtő kollekciót 20 nemzetközileg ismert modell mutatta be – még egy magyar származású, New Yorkban élő szépség, Pillmann Lívia is feltűnt a kifutón. A nemzetközi sztárok közül – többek közt – a neves fashioniszta újságíró, Anna Dello Russo, a személyi edző és egyben a márka lengyel nagykövete Anna Lewandowska, valamint Chiara Ferragni véleményvezér, a márka jóbarátja is jelen volt. A nemzetközileg elismert divatblogger nagy örömmel és lelkesedéssel osztotta meg hatalmas követőtáborával az exkluzív bemutató izgalmas részleteit.

1_1_2.jpg

A Calzedonia meghívott vendégeként a sokoldalú magyar szépség, a modellként és fotósként is ismert Debreczeni Zita is részt vett az eseményen. A szeptember 5-ei este egyik fénypontjaként Julia Roberts, a márka ikonikus arca is megjelent – a varázslatos szépségű sztár, a nézőkhöz, a márkához és Olaszországhoz intézett köszöntésével nyitotta meg a Calzedonia első, felejthetetlen hangulatú LegShow-ját.

1_12.jpg

Az eseményről készült videót itt tekintheted meg:

További információ:
CALZEDONIA

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1512830928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása