Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett: KAZAR 2017 ŐSZ/TÉL

2017. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

A divatrajongók számára ismét eljött az év egyik legizgalmasabb szakasza, ugyanis az üzletek polcain megjelentek az őszi/téli szezon legújabb trendjei. Ahogy a természet lassan változik, úgy alakulnak át minden részletükben kedvenc kiegészítőink is.
ig_kazar_d1_24062017_0904.jpg

Telt zöld, elegáns lila, szigorú kék, a szürke árnyalatai és meleg téglapiros váltja fel a nyár élénk színeit és pasztell árnyalatait. Az új szezon nemcsak a színek esetében, de a design és a részletek  területén is meglepetéseket tartogat számunkra. Diverzitás és individualizmus az új szezon hívószavai, melyek tükröződnek a legújabb kollekció minden egyes darabján.
ig_kazar_d1_24062017_1646.jpg

A sokszínűség a Kazar legújabb kollekcióin számos lehetőséget tartogat számunkra: időtlen klasszikusok mellett a legvagányabb trendek foglalnak helyet az üzletek polcain.  Olyan ellentétek kerülnek egymással összhangba, mint a feltűnő forma és a visszafogott elegancia, a szofisztikált és a sportos megjelenés, a retro vonalak és a legfrissebb trendek ihlette részletek.
ig_kazar_d1_24062017_1979.jpg

Az őszi/téli női kollekcióban tűsarkúk, bokacsizmák, térd- és combcsizmák, balerinák mind-mind felvonulnak. Metálfény és szőrme részletek teszik őket különlegessé, miközben a kényelem, mint alapkövetelmény változatlanul teljesül. Az állatminta, mint díszítőelem az új szezonban is visszaköszön, amely kimondottan azoknak a nőknek szól, akik szeretnek kitűnni izgalmas trendekkel akár a hétköznapokon is

Az új kollekció sem lenne teljes táskák széles választéka nélkül, melyek hibátlan szetteket alkotnak a szezon cipőivel. Sokszínűségük miatt élmény közöttük válogatni, hiszen képesek tökéletesen kiegészíteni nappali és esti outfitünket egyaránt. A női kollekció megkoronázásául idén selyem sálak, bőrkesztyűk, exkluzív kulcstartók és stílusos órák képezik elmaradhatatlan darabjait a szezonnak.

ig_kazar_d1_24062017_0440.jpg

A férfi kollekció modelljeinél is megfigyelhetünk olyan kulcsszíneket, melyek uralják a szezont: főként sötétbarna, téglapiros és khaki színű darabokkal találkozhatunk. A kollekció kedvenc darabjai a klasszikus bakancsok, a téliesített, magas szárú sneakerek és a military stílusú csizmák. A márkára jellemzően ezeket a darabokat is a részletek teszik különlegessé, idén a 3D-s nyomatokkal díszített cipők kölcsönöznek igazán egyedi külsőt viselőjüknek. A sportosan elegáns modellek kedvelői így olyan eredeti részletekkel találkozhatnak a márka új kollekciójában, amelyek modern csavart visznek a klasszikus designba. Az órák, övek és pénztárcák széles választéka lehetővé teszi, hogy a márka darabjaiból komplett outfiteket állítsunk össze különböző alkalmakra.
ig_kazar_d1_24062017_1837.jpg

A Kazar 2017-es őszi/téli kollekciója ismételten tükrözi azt az egyedi látásmódot, amit a márka minden szezonban képvisel. Elegancia, modern design és a feltűnő részletek használata csak néhány olyan jellemző, amelyek uralják a kollekciót, egy egy új darab viselete pedig a Kazartól már jól megszokott stílusos és rendkívüli érzést nyújtja.

További információ:
KAZAR

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2112875990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása