Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Back to Shool / Business // OUTFIT

2017. szeptember 03. - Antalfy Krisztina

Becsöngettek! Véget ért az augusztus, és beköszöntött szeptember, vele pedig kezdeti veszi az állandó pörgés, amikor is mindannyiunk visszakerülünk a mókuskerékbe. Sokaknak elkezdődik az iskola, az egyetemi időszak, vannak akik kezdő egyetemistaként üdvözlik az őszt, mások pedig most először lépnek bele a munka világába. Bár én már nem járok suliba, a szeptember nekem is valamilyen újrakezdést jelent, éppen ezért készítettem egy összeállítást, melyet az őszi iskolakezdés inspirált.

img_20170827_165126-01-01.jpeg

Tovább

Havas Jon a a Dolce&Gabbana kampányában

Képtelen vagyok elfogulatlanul írni a világhírű milánói divatmárkáról. Az egyik legközkedveltebb luxusmárka újabb fantasztikus reklámot dobott fel az internetre, mely a The One (Az igazi) nevű parfümhöz készült. A kampányban pedig nem kisebb sztárpárost kértek fel, a Trónok harca egyik legimádottabb szerelmespárját, Daenerys-t és Jon-t. Emila Clarke és Kit Harington párosa pedig úgy gondolom borítékolja az új illat sikerét. 

dolce-gabbana-the-one-eau-de-toilette-2017-emilia-clarke.jpg

Tovább

Zoella beauty termékek a Marionnaudban!

A fiatal lányoknak szerintem már nem kell bemutassam a bájos Zoella-t, a világ talán egyik legismertebb beauty vloggerét, akinek több mint 15 millió követője van. Aki otthonosan mozog a youtuberek világában, annak biztosan ismerősen cseng az ifjú hölgy neve. Jó hír számukra, hogy már hazánkban is elérhetővé vált Zoe Sugg saját kollekciója, melyeket ezentúl a Marionnaud Parfümériákban vásárolhatnak meg.
zoella-beauty-range-line-superdrug.png

Tovább
süti beállítások módosítása