Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg az ötcsillagos Jeep® Compass szépséget!

2017. szeptember 06. - Antalfy Krisztina

Az új Jeep® Compass maximális ötcsillagos EuroNCAP minősítést ért el. Az ikonikus márka legmodernebb technológiáit felsorakoztató új modell minden kategóriában – felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és vezetőtámogató rendszerek – kedvező eredményt ért el.

170820_jeep_compass-limited_slider.jpg

Tovább

Ezt a Ford Ecosport bemutatót imádni fogod!

26 sportoló egyetlen lenyűgöző videóban

Parkourök, BMX-esek, deszkások és még sok más utcai sportág virtuózai száguldanak, ugranak és pörögnek az új EcoSport körül egy videóban, amit egyetlen jelenetben vettek fel. A 90 másodperces filmet Barcelonában forgatták GoPro kamerákkal, amelyek freeze frame kimerevítéssel, a Mátrix mozifilm stílusában rögzítették a 26 sportoló lendületes mozgását.
nevtelen_20.png

Tovább

Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

Az idei szeptember a megújulást hozta el a spanyol világmárka számára: őszi kollekciósorozata bemutatása mellett az ALLEE Women’secret üzlete is átalakult. Egy hónapos felújítás után ismét megnyitott a spanyol márka ALLEE bevásárlóközpontban található üzlete, így a belső tér elegánsabb, a kínálat pedig sokkal áttekinthetőbb lett. A legújabb üzleti koncepció a Bohetic fantázianévre hallgat: a korábbiakhoz képest szofisztikáltabb, nőiesebb és exkluzívabb lett a kialakítása, színvilága és dekorációja.
image001_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása