Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így színezd ki Zsédával a jövő évet!

2017. október 31. - Antalfy Krisztina

HangSzínek – ezzel a címmel jelent meg a napokban Zséda hetedik kalendáriuma. Ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk, a könyv tele van színesebbnél színesebb programokkal, stílus és szépségtippekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, de megtalálhatók benne a női, pszichológiai illetve spirituális témák is. …Azoknak is tetszeni fog, akik csak egy rendhagyó határidőnaplóra vágynak, ők egy praktikus, ügyesen szerkesztett kalendáriumot használhatnak 2018-ban.
scs_5254.jpg

Tovább

MAC Snowball ünnepi kollekció

Lépj be a M.A.C. Cosmetics varázslatos, ünnepi világába!

A M.A.C minden karácsonykor álomszép ünnepi kollekcióval rukkol elő. Nincs ez másként az idei évben sem, hiszen most is hihetetlenül gyönyörű termékek érkeznek a MAC Cosmetics boltjaiba. Mivel imádom a karácsonyt, annak minden ízével, illatával, színével és smink termékeivel, így nem tudtam szó nélkül elmenni ezek mellett a varázslatos alkotások mellett sem.

02.png

Tovább

Hulló csillag, vagy földrengető kampány a #metoo?

Beszéljünk a tabukról!

A közmondás úgy tartja, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de hiszem, ha elég „fecske” hallatja a hangját, előbb vagy utóbb eléri a célját a napokban szárnyra kapott #metoo kampány. Régen, nagyanyáinknak és nagyapáinknak nem sok esélye volt arra, ha ki akart állni a világ elé, hogy felvállalja történetét, legyen ez örömteli, vagy szégyenteljes. Ma viszont ott van nekünk a Facebook, s bár szerintem Harvey Weinstein amerikai filmproducer molesztálási botránya csupán arra volt jó, hogy megkapargassa kicsit a felszínt, legalább a kampány révén egyre többen – nők és férfiak – felvállalták, hogy szexuális abúzust szenvedtek el. Mert bizony bármilyen meglepő, férfiakat is érnek szexuális zaklatások.  

sexual-assault-on-college-campuses-how-safe-are-you.jpg

Tovább

Jöhet egy kis Superfood az arcodra?

A The Body Shop a világ egyik legsikeresebb kozmetikai vállalkozása, mely már hosszú évek óta a jó ügyek élenjáró aktivistája, kampányainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a környezetbarát szépségiparban. Az elmúlt évtizedekben pedig a Cruelty Free International szervezettel közösen elérték, hogy az Európai Unióban 2013 óta tilos kozmetikai célú állatkísérleteket végezni. Ez pedig nekem épp elég ahhoz, hogy megszeressek egy márkát, s úgy érzem, ha The Body Shop terméket vásárolok, picit én is jót teszek a világgal.
received_1555705324498039-01.jpeg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Merj tenni Önmagadért!

Úgy vélem mindenkinek meg kell találnia azt a hobbit, kikapcsolódást, ami boldoggá teszi, hisz valljuk be, mindenki boldogságra vágyik, amit sajnos a rohanó hétköznapokban gyakran csak hajszolunk, de el nem érjük. Én például szeretek színezni, még így 30 fölött is imádok néha színes ceruzákat ragadni, és csak úgy firkálni, festegetni. Valahogy jól érzem magam attól, ha néhány órát színezéssel tölthetek, engem ez tesz boldoggá. És téged?

untitled_collage_23.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ilyen volt a Terápia Red Carpet Premier

Csütörtök este a RaM Colosseum vendégei különleges élménynek lehettek részesei. Utoljára vonult fel a vörös szőnyegen az ország legismertebb tévés pszichológusa, Dargay András, azaz Mácsai Pál páciensei kíséretében. Az exkluzív eseményen nemcsak a befejező évad, de a korábbi szezonok főszereplői is  tiszteletüket tették.

terapia_s3_rce_fotokredit_saghytimea_52.jpg

Tovább

✨ Michal Negrin bemutatja: „All Eyes on Me” ✨

Az új kollekció megalkotásához a tervezőnő különböző utazásainak élményeiből merített ihletett. A kollekció varázslatos darabjaihoz többek között a Matryoshka babák, India különböző területei, híres helyszínek, szállodák egyedi építészeti stílusa adták az ötletet. A nyugodt, télies színek mellett intenzív árnyalatok is megjelennek a legújabb ruhadarabokon és ékszereken.
dsc01528.jpg

Tovább

Jöjjön néhány remek Halloween-i sminkötlet!

Ha Halloween, akkor nem maradhatnak el a különféle jelmezek. Én eddig szinte minden évben beöltöztem valamilyen különleges, vagy épp saját kezűleg gyártott jelmezbe. Voltam már cica, halott menyasszony, tündér, angyal, vámpír és boszorkány, de sajnos egyszer sem tudtam magam olyan profi módon kisminkelni, mint az alábbi posztban szereplő lányok. Ha te sem akarsz kilógni az idei beöltözős buliból, de nincs kedved holmi kényelmetlen jelmezbe végig táncolni az éjszakát, akkor egyszerűen használd a sminkkészleted, meg persze a fantáziád!

untitled_collage_22.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Begurult az új generációs kompakt SUVAGÁNY

Új erő, pezsdítő frissesség

Márciusban még nem gondoltam volna, hogy röpke fél év leforgása alatt ennyire közel kerülök majd az autók világához. Szinte még most is felfoghatatlan számomra, hogy én, aki eddig csak annyit konyított az autókhoz, ami épp, hogy csak átsegítette a kressz vizsgán, ma olyan apró részletekről is percekig tudnék mesélni, melyekről azelőtt azt sem tudtam, hogy egy autó részét képezik. Így talán már nem is annyira meglepő, hogy divatújságíró létemre óriási lelkesedéssel vettem részt az új Citroën C kategóriás SUV, a C3 Aircross sajtótájékoztatóján. 

001.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása