Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Volvo XC60 segítségével készített fotókat neked is látnod kell

2017. október 13. - Antalfy Krisztina

Mikor láttál közelről olyan gyönyörű fotókat, melyeket egy Pulitzer-díjas fényképész készített, ráadásul nem a hagyományos fényképezőgéppel, hanem imádott négykerekűjének beépített  fedélzeti kamerái segítségével? Nos, nekem múlt héten volt szerencsém részt venni a Volvo sajtótájékoztatóján, melynek keretein belül a gyönyörű autók mellett, a háromszoros Pulitzer-díjas Barbara Davidson fényképész munkáit is megcsodálhattam.
210254_volvo_s_new_xc60_becomes_camera_in_the_hands_of_pulitzer_prize_winning.jpg

Tovább

Így simítsd ki ráncaidat alvás közben!

Ránctalanító kezelés szike használata nélkül

A múlt hetem elég kaotikusra sikeredett, így valódi felüdülést jelentett a QuantumMed blogger eseményén részt venni, ahol testközelből is volt szerencsém megismerkedni a különleges elnevezésű Sapphire (Zafír) kezeléssel, s annak működési mechanizmusával, amely fájdalom és vegyi anyagok nélkül, a szervezet öngyógyító képességét stimulálja, ráadásul igen látványos módon. 

photocat_3.jpg

Tovább

A kávé, amely egy kicsit jobbá teszi a világot

Ismerd meg a Nespresso új kampányát!

A Nespresso kávérajongók folyamatosan kiváló  minőségű kávét élvezhetnek, miközben a farmerek élete is megváltozik a fenntartható módszerek alkalmazásának köszönhetően. A Nespresso új kampányában személyes közelségbe hozza a kávéfarmerek világát.

37651110901_6c103d4673_k.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása