Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Illatos treaclemoon finomságok // TESZT

2017. október 16. - Antalfy Krisztina

Ha beköszönt a hűvösebb idő, ideje bevetni néhány igazán hatékony hidratálót, főleg ha az nem csupán szuper hatékony, de fantasztikus az illata is. Te már próbáltad a treaclemoon kézápolóját, vagy testvaját, amely a shea vaj és a szőlőmagolaj erejével bársonyosan puha és illatos bőrt eredményez? Az alábbi posztban három szuper treaclemoon terméket is el hoztam számodra, melyek nálam tuti újravásárlósok lesznek. 

photocat_6.jpg

A Treacle Moon egy olyan kozmetikai márka, mely arra helyezi a hangsúlyt, hogy finom, édeskés illatú termékeket gyártson. Nem tesztelnek állatokon. A termékkínálat testvajakat, testápolókat és tusfürdőket tartalmaz.

TREACLE MOON MARSHMALLOW HEAVEN KÉZÁPOLÓ BALZSAM és 

Nagyon-nagyon cuki mindkét termék csomagolása, csajos, édes és kifejezetten praktikus, amolyan táskába bedobós. Az illata fincsi, édes, amikor bekenem vele a kezeimet, olyan mintha egy cukorkaboltba csöppentem, volna. Állaga krémes, átlagos testápolóhoz hasonló.

received_1539858502749388-01.jpeg

Könnyedén és gyorsan beszívódik, mégis hatékonyan ápolja az őszi széltől kiszáradt kezeimet. Bár indulás előtt mindig használom, napközben is jó szolgálatot tesz, akár az íróasztalomon pihen egy hosszú nap során, akár a táskámban rejtőzködik. Nekem nagyon bevált, az egyik kedvenc kézkrémem jelenleg. 

Kiszerelés: 75 ml

TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS KÉZKRÉM

Az ápolt kezekért és körmökért előszeretettel használom a the raspberry kiss kézápolóját, mely mandulaolajjal és sárkánygyümölccsel ápolja a kiszáradt bőrt, és erősíti azt. Bőrgyógyászatilag tesztelt, szilikon- és parabénmentes

received_1539858786082693-01.jpeg

Kiszerelés: 75 ml

TREACLE MOON TRUE SHEA LOVE

Nem sűrűn használtam eddig testvajat, de ez a shea vajjal és szőlőmagolajjal készült termék nagy kedvencem lett. Nagyon sűrű krémről van szó, ezért jól be kell dolgozni a bőrbe, de után pillanatok alatt felszívódik és semmilyen zsíros, tocsogós érzetet nem hagy maga után. 

received_1539858786082693-01.jpeg

Mivel ennyire masszív krém, én nyáron semmiképp nem használnám, de ősszel a szeles, hűvös napokon tökéletes. Reggel nem sűrűn veszem elő, mert nincs időm bemasszírozni a bőrömbe, de esténként zuhanyzás után mindig ehhez nyúlok mostanában, mert annyira jó érzés, ahogy az illatos, puha bőrrel bújok ágyba.

Kiszerelés: 250 ml

További információ: 
treaclemoon hungary

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4912993108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása