Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fiatalít a klasszikus vonalairól ismert ikonikus magyar márka

2017. október 05. - Antalfy Krisztina

A minap én is eleget tettem az Emporium márka meghívásának. A három generációs magyar családi vállalkozás '17 őszi/téli kollekcióját az Astoria üzletében Mark Lakatos, Magyarország legnépszerűbb stylistja és makeover artistja által mutatta be a sajtó képviselőjének. Az eseményen ott volt, az elbűvölő Eva Farkas Plus Size ModelJudit Viktor az őszi/téli kampány arca és Kriszta Janata, a cég kedvenc szövegírója, akinek épp most jelent meg első könyve. A ruhákról csak annyit, hogy jó pár évvel ezelőtt biztos nem fordultam volna be az Emporium üzletébe, de megújult és fiatalosabb kollekciója közöl már én is szívesen szemezgetek. 

photocat_8.jpg

Tovább

Palmers 2017 ősz-tél

Trópusi hangulat, nosztalgikus érzések, simogató anyagok és szabásvonalak jellemzik a Palmers 2017-es őszi/téli kollekcióját. A már jól ismert, nagy történelmi múlttal rendelkező vállalat legújabb kollekciójában a fehérnemű készítés tudományát a képzőművészet elemeivel kombinálta, melynek eredményeként lenyűgöző darabok születtek. A cél olyan fehérneműk megalkotása volt, melyek egyszerre kényelmesek, gyönyörűek és bármely élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodnak. Ennek a lenyűgöző és harmonikus kollekciónak a megalkotását a művészet sokszínűsége és gazdagsága inspirálta.
palmers_secondskin_ornamentallace_silkyway.jpg

Tovább

The Naan Design 2017/18 ősz-tél

Íme a Special- Midnight Blue Kollekció

A téli esték fennkölt, pazar birodalma nyújt otthont a Midnight Blue életérzésnek. A kollekció darabjait felöltő Nőt bársonyos pillantásokkal körbeölelve fogadják, hiszen a mélykék selyem és pamutszatén estélyik és ragyogó metál színű bőrökből készült exkluzív Scarlett doboztáskák, az alkalom fényét emelik.

foto_418.jpg

Tovább

Budapest Fashion Night 2017

Új helyszínen és egyszerre három brand bemutatásával ünnepelte 20. jubileumát a Budapest Fashion Night, Magyarország legpatinásabb divatrendezvény-sorozata. A Várkert Bazárban felvonuló tervezők közül Józsa Péter márkája, az ANTE képviselte a ruhákat, amelyeket a BERNADOTTE Jewellery ékszerei és a BE DFFRNT táskái tették teljessé.
bfn_be_dffrnt_kollekcio_web.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása