Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

HYUNDAI Premium kombi // Női szemmel

2017. október 09. - Antalfy Krisztina

Hyundai I30 1.4 TGDI Premium kombi  // Az arany puttonyos 

A koreai márka legújabb modellje járt teszten nálunk. Az I30-as 5 ajtós, csapott hátú modellje után most bemutatkozott a kombi változat is, amely formája és kivitelezése egyaránt szemet gyönyörködtető lett. Az alsó középkategória legújabb versenyzője méltóan száll szemben a kategória legjobbjaival. A kérdés csak az, vajon legyőzi az etalonnak tartott Golfot? Nézzük.

img_20170916_180604.jpg

Tovább

Mondj igent a természetességnek! // IsaDora

A szép smink alapja a megfelelő alapozó

A jó alapozó nem hagy foltos a végeredmény, tökéletese illeszkedik a bőrünk színéhez. s közben finoman ragyogó, ugyanakkor természetes és matt hatást biztosít az arcbőrünknek. Ismerd meg az IsaDora egyik őszi újdonságát, a Natural Matt Oil-Free Foundationt, ami bársonyosan finom, természetes matt hatás kölcsönöznek a bőrnek!

banner_start_medium_modell_naturalmatt_2017_664x583.jpg

Tovább

Olvass bele a Holnap Kiadó karácsonyi könyveibe!

Ok, tudom, hogy a karácsony még picit odébb van, és túlzás már most beszerezni a szaloncukrot a fára, de talán nem árt már most utána nézni az ajándékoknak. És melyik az az ajándék, ami nemcsak remek, de praktikus és könnyen beszerezhető is? Egy jó könyv! Az alábbi posztban elhoztam a Holnap Kiadó frissen megjelent, illetve előkészületben lévő karácsonyi köteteit.
untitled_collage_5.jpgKép1/2/3

Tovább

Ezt a reklámfilmet látnod kell, ha szereted Julia Robertset!

A Calzedonia új reklámfilmet forgatott a színésznővel

A Calzedonia büszkén mutatja be a Julia Roberts főszereplésével készült új, harmadik reklámfilmjét. Az előző reklám végén egy üzletből kilépve, táskákkal a kezében láthattuk a színésznőt – Julia most visszatér a helyszínre és boldogan, kényelmesen böngészi az új kollekciót.
clz-backstage-jr-2017-02_jpg.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása