Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Három tipp, hogy békés legyen a karácsony

2017. november 30. - Antalfy Krisztina

Adventi stresszoldás a Springfieldtől

A polcokat már rég elözönlötték a csokimikulások, a plázákban harsog a Jingle Bells, mi pedig stresszelünk az előttünk álló egy hónaptól. Békés karácsony - egyáltalán létezik ilyen?  Számtalan kérdés van a fejünkben: ki mit kap ajándékba, piros vagy kék díszek legyenek és egyáltalán mit vegyünk fel karácsonykor? Még semmi sem késő: a Springfield tippjeivel könnyen átvészelhetjük ezt a kihívásokkal teli időszakot.
spf_oct_dia3_013-0049.jpg

Tovább

ZEMA, a magyar ŐSERŐ, amely mindig velünk lehet

Magyar ékszer, magyar porcelánból, magyar motívumokkal. A Pálházán készült ZEMA ékszerek 2018-as új ékszerkollekciójába nyújtott ma bepillantást az idén 9 éves és már nemzetközi szinten is egyre ismertebb brand. Bemutatkozott az ŐSERŐ a nagyközönségnek, melynek folytatása jövőre várható.

25299224_1636072733102772_7822600834238099595_n.jpg

Tovább

Képeslap, mely az internet korában sem tűnt el

Egy csipetnyi kézzel írt varázslat

Kevés olyan ember van, akit ne varázsolna el a karácsonyi hangulat, ne érezne gyermeki örömöt a mézeskalács, a fűszeres puncs és a sült alma illatát érezve, ne idézné fel legszebb élményeit, ha felcsendülnek az adventi szólamok, vagy ha kezébe tart egy kedves üzenettel, jó kívánsággal teleírt gyönyörű képeslapot.

ab220693c814476b11638912fa10bde5--retro-christmas-vintage-holiday.jpg

Tovább

Légy szexi karácsonykor is az Intimissimi ünnepi kollekciójában!

„One size” az idei karácsony egyik kulcsszava

Ne maradj le az Intimissimi ünnepi kollekcióiról, amelyekben – az ikonikus piros mellett – az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot.

tpc_0869.jpg

Tovább

Magyar tervezők a kínai designhéten

A WYHOYS hazai organikus öltözékmárka tervezőjeként abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Szecsuan tartományi vezetés és a Magyar Nemzeti Kereskedőház meghívására, részt vehettem a Chengdu Creativity & Design Week-en két másik hazai branddel együtt.

collage_photocat_32.jpg

Tovább

Miklósa Erikát talán még sosem láttad ilyen szerepben

A világhírű énekesnő először vállal lovas operaéneklést

Újfajta szerepvállalásba kezd Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnőnk. Miklósa Erika énekes karrierje mellett futott már New York-i maratont, vett részt fogathajtásban is, de most igazi újdonságként lóháton játssza el a szenvedélyes Carmen szerepét a Papp László Budapest Sportarénában. A Spanyol Királyi Lovasiskola Andalúz Fiesta című látványos színházi lovas show műsorában, december 2-án és 3-án, az énekes világklasszis előképzettség nélkül, bátran vállalta, hogy nyeregbe pattanjon. A művésznő megtartotta első lovas edzését, amelynek során azonnal bizalmába fogadta a csodás fekete paripa.

_mg_6605.jpg

Tovább

3 egyszerű lépés a stressz-mentes életért

Ismerd meg a Lenor 3 új illatát!

Nem gyakran olvashatsz itt az oldalon recepteket, vagy háztartási trükköket, most mégis egy olyan poszttal érkeztem, melynek főszereplője a Lenor három új  terméke. Bár ezt nem szoktam plakátolni, nagyon szeretem a finom illatú öblítőket, melyek valóban puhává varázsolják a ruhákat és a törölközőket - mert számomra nincs is annál kellemetlenebb érzés, mint amikor az arcomat beletörlöm egy durva tapintású törölközőbe. A Lenor új termékei azonban nem csak kellemes illatot kölcsönöznek a textíliáknak, de valóban lágy tapintásúvá, kényelmesebb érzetűvé varázsolják azokat.

23915526_1643478012375068_3185858351614105085_n.jpg

Tovább

Helló kényelem, helló Fashionplus!

Ősszel is hódítanak a sneaker cipők

Szép lassan véget ér az ősz, így mielőtt még totálisan behavazódnánk, gondoltam kihasználom ezt a remek kirándulós időt, félre dobtam hát a kényelmetlen tűsarkúimat és most hétvégén a számomra legkényelmesebb, legkönnyebb szettet választottam ki magamnak, amihez tökéletesen passzolt a Fashionplus.hu oldaláról rendelt rosegold sneaker cipőm.

23970271_529438204070361_4644039229679075328_n.jpg

Tovább

Felejtsd el az ünnepi stresszt, inkább ugorj el a Bazilikához!

Idén is Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Lélekölő bolyongás üzletről üzletre, fáradt kutakodás a netes ajánlatok között. Kinek van kedve tömött áruházakban vagy az interneten intézni a karácsonyi bevásárlást? Úgy tényleg intéznivaló lesz. Aki már kipróbálta, milyen egy meseszerű piactéren, forralt bort kortyolgatva, fesztiválhangulatban válogatni kézműves remekek és nívós iparművészeti alkotások között, az tudja, mennyivel jobban tud esni ez.

_dsc8840.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása