Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SEAT Ibiza Xcellence // Női szemmel

2017. november 15. - Antalfy Krisztina

Seat Ibiza 1.0 TSI 115 LE Xcellence / A tüzes latin szerető

Az idei évben bemutatkozott a Seat legsikeresebb kisautójának az Ibizának a legújabb modellvariánsa, amely a spanyol sportosságot képviseli a Volkswagen konszernen belül németesen megbízható technikával karöltve. Tesztalanyunk, a gyöngyházfehér színén felül egy igen magasan extrázott Xcellence kivitele volt, amelybe nagyon hamar bele tudtam szeretni. A teszthét alatt nagyon a szívemhez nőtt, ha most cserélnék autót, valószínűleg őt választanám. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk részletesen hogyan is teljesít az autó.

img_20171029_134445.jpg

Tovább

A közös pillanatok szépségéről indít kampányt a Springfield

November elején elindította a Springfield a legújabb, “A Common Life” nevű globális kampányát, amely a szeretteinkkel közösen eltöltött mindennapok különlegességéről szól. A márka hazai Instagram kampányához több ismert vlogger is csatlakozott - köztük Aviana Rahl, Lina és Panni, illetve Szabó Hédi is.
springfield_a_common_life_winter_17_8.jpg

Tovább

Jön a sminktetováló világsztár: Nataliya Yeremenko

Nataliya Yeremenko, a szálazott szemöldök tetoválás legnagyobb nemzetközi mestere először tart kétnapos tréninget Budapesten. Korábban sosem járt Magyarországon. Az észt származású Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó teltház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stílust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója.

nataliya12.jpg

Tovább

Inspiráló, szívet dobogtató emberi történeteket mutat be a Toyota

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kiemelt, és a Magyar Olimpiai Bizottság legmagasabb szintű, Platina fokozatú támogatójaként a Toyota szívet dobogtató, a való életből vett emberi történeteket bemutatva igyekszik megosztani az olimpiai és paralimpiai játékok szellemiségét, az emberiség saját határainak leküzdésére való örök törekvését. A megható, nem egyszer torokszorító, drámai sikertörténeteket, amelyek mindannyiunk számára inspirációul szolgálhatnak a mindennapokban a társadalmi felelősségvállalás számos területén is aktív, egyben a világ leginnovatívabb és legzöldebb autógyártójának tartott Toyota azzal az elköteleződéssel állítja párhuzamban, amellyel a vállalat az Toyota az emberi mozgás szolgálatába állítja eszközeit és erőforrásait.
toyota_vagj_bele_a_lehetetlenbe_4.jpg

Tovább

Hidd el, Neked is kell egy könyv a gyógyulásról!

Megjelent a Mesék a gyógyulásról!

Csóka Judit komolyan vette azt a kijelentést, hogy ,,minden élethelyzetnek megvan a maga meséje", és utánajárt annak, mit mondanak a mesék a betegségekről és a gyógyulásról. Megdöbbentő anyagra bukkant, amelyben nemcsak az a legfontosabb üzenet, hogy a betegségekből van kiút, hanem az is, hogy milyen sok figyelemre, gondoskodásra és törődésre van szükség életünk szebbé és jobbá tételéhez. S nem csupán másoktól, hanem saját magunktól is.
unnamed_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása