Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. november 03. - Antalfy Krisztina

Egy olyan világban élek ahol a legtöbben kirakat életet tartanak fent, ahol az emberek többsége nem ismeri a szerénységet, a szeretetet és a valódi boldogságot. Tetszik vagy sem, Facebookon éljük az életünket, Instagramon osztjuk meg legjobb pillanatainkat, a körülöttünk élők látszat boldogságát irigyeljük, s szomszédaink tragédiáján csámcsogunk. Nem tudjuk mi a türelem, a kiérdemelt jutalom, a tisztességes játszma, vagy alázat, mégis mindent azonnal akarunk, s közben mindent természetesnek veszünk, eközben semmit sem adunk, csak elvárunk, követelőzünk, de ha megkapjuk egyszerűen félredobjuk, mert már nem tudunk örülni semminek.
collage_photocat.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Mi a Toyota és a Lexus hazai sikerének titka?

Hazánkban is egyértelműen itt a környezetbarát, alacsony fogyasztást és üzemben tartási költségeket kínáló hibrid autók aranykora, aminek a technológiát jegyző és a piac legszélesebb hibrid modellportfólióját kínáló Toyota és Lexus a legnagyobb nyertese. Az együttesen a hazai hibrid értékesítések mintegy négyötödét jegyző két márka ugyanis elképesztő sikereket könyvelhetett el az elmúlt tíz hónapban: míg a 15%-al bővülő magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon a Toyota 48%-al, addig prémium márkája, a Lexus 65,9%-al növelte értékesítéseit.
toyota_c_hr_1.jpg

Tovább

Új kollekcióval jelentkezik a Judit Takács márka

A város és az épületek elrendezésének, felépítésének geometriája, a szürke és fekete dominanciája, az élőlények eredendő organikus színpompája ellenében. A kollekcióra a geometrikus és organikus formaalkotás finom egyensúlya jellemző. A letisztult, minimalista formahasználattal jellemezhető kollekcióban a geometrikus osztottság két és három dimenzióban is megjelenik. Az új termékek határozott sziluettjükkel és vonalvezetésükkel tökéletesen illeszkednek a márka identitásába, tovább színesítve azt.

jt_divided_1.jpg

Tovább

A tíz ujjadat is megnyalod majd ezekért a szaloncukrokért

Szamos - Prémium praliné szaloncukor köntösben

A Szamos manufaktúra a minőségnek és a látványnak a legmagasabb színvonalát képviseli a szaloncukor-készítésben is. A családi vállalkozásnak ugyanolyan magas elvárásai vannak a karácsonyi édesség gyártásakor, mint más termékeiknél. Az idei ünnepekre szóló kínálatukkal ismét a legmagasabb minőség elérése volt a cél, így egy átlagos szaloncukor helyett  pralinés íz- és formavilág kerül napvilágra a selyempapír felbontásakor!

ek7a4117_ok.jpg

Tovább

Ezekre a filmekre ingyen is beülhetsz!

Fesztiváldíjas filmkülönlegességek az idei LUX-filmnapok programjában

November 8. és 10. között ismét az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatják be az Európai Parlament filmművészeti díjára, a LUX filmdíjra jelölt döntős alkotásokat. Az idei filmkínálat különlegessége, hogy egy Oscar-nevezett alkotás mellett a legnevesebb hazai fesztiválok, a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál és a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál fődíjasai is szerepelnek a válogatásban.

bild4_hicropped_preview.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása