Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezért a vásárért érdemes lesz kimozdulni!

2017. december 13. - Antalfy Krisztina

Adventi Ünnep a Bazilikánál 2017.

Miről is szól a Karácsony, ha nem a totális csillogásról, együtt töltött pillanatokról, édes illatokról, finom falatokról és persze a végtelen mennyiségű ragyogásról? Legalább is nálam ott kezdődik az ünnepi ráhangolódás, amikor már az egész lakás fényárban úszik a lámpa füzérektől, és valahol ott folytatódik, amikor a családommal kilátogatok a Szent István téri adventi vásárra. A mostani Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvény azonban kicsit  eltért az előzőektől, ugyanis ezúttal nem csupán látogatóként, de vendéglátóként is részt vehettem.

_dsc8725_1.jpg

Időpont: 2017 december 09., szombat 
Helyszín: 
Adventi Ünnep a Bazilikánál vásár

A hetedik alkalommal megrendezett Adventi Ünnep a Bazilikánál Európa negyedik legjobb vására lett idén. A szervezők jóvoltából pedig picit én is részesülhettem ebből a csodás ünnepi vásári forgatagból, hisz volt szerencsém megszervezni életem első adventi közönségtalálkozómat a VoilaMode nevében, ami valóban különleges bakancslistás élmény volt számomra.

img_20171124_175438_1.jpg

Így nem is csoda, hogy már előző este nagy izgalommal vártam ezt a napot. A varázslatos helyszín eleve adva volt, a szervezők gondoskodtak finom falatokról, meleg italokról és fűtött teremről. Egy szó, mint száz, nagyon hangulatos volt az egész, ahogy az egyre bővülő kis csapatommal a káprázatos Bazilika lábánál, kandalló mellett, kezünkben forralt borral beszélhettük ki az elmúlt év történéseit. Mindenki szuper jó fej volt, és örök hála nekik, hogy még abban a viharos, hideg szélben is képesek voltak eljönni a találkozómra. A rendelkezésünkre álló pár óra pillanatok alatt elrepült, de búcsúzásként még  megnéztük együtt a vásár idei újdonságát, a sötétedés után minden egész órában induló 3D-s vetítést, mely különleges fényfestéssel borította be a Bazilika monumentális homlokzatát.

img_20171124_180511.jpg

Nem mellesleg ezen a különleges fényfestésen 8 grafikus három hónapon át dolgozott. A kisfilmet olyan speciális technikával gyártották és olyan különleges eszközökkel vetítik le, hogy a 3D megszokott virtuális élményt kapják vissza a látogatók.

A Szent István Bazilika előtti tér valóban egy élményekkel teli találkozópont mindenki számára. A fényfestésen túl illatos ínyencségek, csodás ajándékok, korcsolyapálya, különféle szórakoztató programok, kézműves foglalkozások, meseházikók, gigantikus karácsonyfa és jótékonysági akciók segít az ünnepekre hangolódás. 

_dsc8639_1.jpg

Minden napra jut a remek programokból!

A magyar ökumenikus segélyszervezet önkéntesei szeretettel és egy-egy mézeskalács szívvel várnak mindenkit, aki szeretne hozzájárulni az adventi adománygyűjtéshez.

Külön kiemelném, hogy minden nap ingyenes korcsolyapálya várja a gyermekeket 14 éves korig, ahol ingyenes korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik, valamint hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek a kicsik. 

collage_photocat_37_1.jpg

Az Adventi ünnep a csak január elsején ér véget. Addig még javában van időtök kilátogatni, feltöltődni és ráhangolódni a karácsonyra!

Időtartam:
2017. november 24. – 2018. január 1.

További információ:
http://adventiunnep.hu/hu

Nyitvatartás 2017. november 24-étől 2018. január 1-jéig:
hétfő–péntek: 11.00–22.00
szombat-vasárnap: 10.00–22.00
december 24.: 10.00–14.00

Helyszín: Budapest, Szent István tér–Zrínyi utca
A vásár és a programok ingyenesen látogathatók.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4313546957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása