Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

HYUNDAI Ioniq Hybrid Premium // Női szemmel

2017. december 02. - Antalfy Krisztina

A környezettudatos útitárs

Ezen a héten a Hyundai jóvoltából tehettünk egy kicsit a környezetünk megóvása érdekében, hiszen megkaptuk tesztelésre a Hyundai környezettudatos hybrid autóját az Ioniq-ot. A teszthét után határozottan állíthatjuk, hogy a Hyundai soha nem állt még ennyire közel a hybrid kategória királyának tekintett Toyotához, mint most.

26755642_1636124906456080_1503430485_n.jpg

Tovább

Erre szükséged lesz, hogy még édesebb legyen a kávézás

Nincsen reggel kávé nélkül! 

Mióta legelőszőr belekóstoltam az ízébe, tudtam, hogy örök barátságot kötöttünk, ott és akkor, abban a város mögötti, csöndes kis kávézóban. Fekete volt, erős volt, és nagyon finom, azóta hiszem, hogy létezik kávé szerelem. Számomra azóta sincs pihentetőbb érzés egy lassú kávézásnál, amikor csak én vagyok és a kávém. Ilyenkor kizárom a külvilágot, és igazán megélem azt a boldog pillanatot. De imádott feketém elfogyasztása után  szükségem volt egy remek partnerre, amely ragyogóvá varázsolja a mosolyom, s ezt az Orbit White-ban találtam meg.
untitled_collage_99.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Már egy sapkával is segíthetsz a rászorulókon

Az F&F tavalyhoz hasonlóan idén is megszervezi a "Hat with a heart" akcióját, amely keretén belül minden karácsonyi sapka megvásárlása után 1 euro adományt biztosít a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek, akik élelmiszercsomagokat juttatnak el a nélkülöző családoknak. Vegyél egy sapkát, és segítsünk együtt!  

0cfae1db-5111-4ba0-ae2c-d02c8296f7e6.jpg

Tovább

Hallottál már a boldogságtudatos étkezésről?

Cikkek, tanulmányok és könyvek ezreiben olvashatunk arról, hogyan étkezzünk egészségtudatosan. Próbáljuk megjegyezni, hogy az egyes ételek, alapanyagok milyen hatással vannak szervezetünkre, testünk működésére. Odafigyelünk, hogyan áll össze a napi és a heti étrendünk, hogy a bevitt tápanyagokkal minél tovább megőrizzük egészségünket, fittségünket, és szépségünket. De vajon milyen étrenddel és szokásokkal őrizhetjük meg, vagy növelhetjük a „boldogságszintünket”?

25403228_xxl_white.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása