Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Add át magad a Marriott Hotel varázslatos mesevilágának!

2017. december 06. - Antalfy Krisztina

Ajándékozz élményt szeretteidnek!

Az utóbbi években hagyománnyá vált a Budapest Marriott Hotelben, hogy egy különleges Winter Wonderland világgal és igazi karácsonyi hangulattal várják vendégeiket az év legvarázslatosabb időszakában. Mert mindenkinek megvannak a kedvencei, amelyek nem hiányozhatnak az ünnepek alatt, és amelyek még a leghidegebb napokba is egy kis melegséget visznek.

1-0.jpg

Tovább

Idén télen bemutatkozik a Kazar órakollekciója!

A Kazar legelső órakollekciója azoknak szól, akik rajonganak a legfrissebb trendekért, és az órájuk nem csupán egy kiegészítő, hanem hangsúlyos szerepet kap mindennapi öltözködésükben. A kollekción belül a márka számos vonalat alakított ki, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző egyéni stílusokhoz. A #WatchMyStyle hashtag a kollekció jelszava, hiszen az órák lehetővé teszik mindenki számára, hogy egy kiegészítőn keresztül fejezhessék ki stílusukat.
w-g-2.png

Tovább

Novemberi kedvencek

Beköszöntött a december, és vele együtt a zord és hideg időszak. Talán kissé furcsának hangzik, de bizony a mínuszokkal együtt nem árt, ha a ruhatárunkhoz hasonlóan beiktatunk néhány változást a neszerünkbe és a szépségápolási rituálénkba is. Bármennyire is beöltözünk, sajnos a legnagyobb zimankóban sem tudjuk elrejteni az arcunkat, kint lefagy az orrunk, bent száraz meleg van, ami nem tesz túl jót sem az arcbőrünknek, sem a hajunknak, a lelkünkről már nem is beszélve.  
collage_photocat_33.jpgKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása