Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy tuti buli Dolce és Gabbana módra

2017. január 08. - Antalfy Krisztina

D&G 2017 tavasz-nyár

A márka már közismerten híres arról, hogy kampányfotóiról csak úgy árad az életöröm, a fieszta. Így nem meglepő, hogy az új kollekció képei is erről tanúskodnak. Nem mellesleg a sok olasz temperamentumú szépség mellett Cindy Crawford fia, Presley Gerber is feltűnik. A csodás hangulatú képeket Franco Pagetti lőtte, aki remekül visszaadta a tervezőpáros, na meg az olasz emberek felszabadult energiáját.

dolce-gabbana-spring-summer-2017-campaign03.jpg

Tovább

Ilyen egy keményen dolgozó cica élete

Imádom a cicámat, de túl sokat nem tesz hozzá a világ körforgásához. Már reggel hatkor felébreszt, amikor már nagyon nem bírja halas konzervje nélkül, majd a következő étkezésig alszik egy jót a kisasszony. Nem úgy, mint ezek a macskák, akik New York legkülönlegesebb üzleteiben „dolgoznak”, és akiket nem meglepő módon nagy rajongás övez, hisz ezek a doromboló cukiságok rendesen felpörgetik a boltok forgalmát.

macskak-10.jpg

Tovább

Top 5 divatfogadalom

Sokan megvárják az új év első napját, hogy belevágjanak egy új életformába, mások már meg sem fogadnak semmit, mert úgysem fogják tudni betartani. Az új év kezdetén azonban nem árt, ha néhány új célt mégis kitűzünk magunk elé. Az alábbi posztban nem a leggyakoribb újévi ígéreteket hoztam most el – egészségről, fittségről - hanem öt olyan fogadalmakat, ami azt hiszem leginkább a gardróbodat érinti.

fotorcreated_212.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Megérkezett Caitlyn Jenner MAC kollekciója

Érdekes világban élünk, ami tele van különleges, gyönyörű emberekkel. Ilyen egyedülálló ember Caitlyn Jenner is, aki nem félt felvállalni önmagát, a MAC pedig nem félt előrukkolni Kim Kardashian mostohaapjának első sminkkollekciójával. Ezekkel a finom, elegáns sminktermékekkel végre olyan lehetsz, ami mindig is akartál: egyszerűen gyönyörű.

caitlyn_jenner_beauty_rgb_300.jpg

Tovább

10 dolog, amit meg kell tenned magadért

Új év, új én, új hét, új lehetőségek! 2017 beköszöntével elszabadultak az ilyen, és ehhez hasonló évértékelő cikkek. Persze én is hiszek abban, hogy, ami rossz volt tegnap, az megjavulhat még ma, így jobb lehet a holnap, mert az új nap valóban új lehetőségeket rejthet magában. De az év lezárásakor valójában nem is mi változunk, csupán az eddigi életünkön változtatunk - ha változtatunk.

fotorcreated_206.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Lukéj Gabi gyönyörűvé teszi számunkra a telet

Vannak pillanatok, amikor az élmény megélése sokkal fontosabb, mint a szelfi elkészítése, vagy egy ételfotó feltöltése az Instagram oldalunkra. Boldog és örömteli pillanatok ezek, melyeket egyszerűen csak ki kell élvezni, legyen szó egy esti randevúról a jégpálya mellett, péntek esti vacsoráról kedvesünkkel, céges találkozóról, vagy csak egy laza, csajos összejövetelről. Azonban a nagy hidegre való tekintettel nem árt, ha ezeket a csodás téli élményeket valami igazán puha, meleg ruhában élvezzük, miközben minden tekintet ránk szegeződik.

15401076_1179989912076788_3008443780683299016_n.jpg

Tovább

10 tuti kesztyű, amitől szebb lesz ez a zord tél

A legtrendibb ötujjas kiegészítő

Szia Szépség! Végre elbúcsúztattuk az óévet, és reményekkel telve belevágtunk az új évbe.  Ennek örömére elhatároztam, hogy igyekszem tartani magam a saját terveimhez, határidőimhez. Első héten elkészítettem számodra egy kesztyűs kis összeállítást, amiből bízom, hogy tudsz majd inspirálódni.  

Kesztyű

Tovább
süti beállítások módosítása