Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. március 17. - Antalfy Krisztina

Értékeld a pillanatot

Minél régebb óta blogolok, annál jobban értékelem az őszinteséget, meg persze az őszinte embereket. Mivel én is őszinte embernek tartom magam, idővel őszintén elegem lett azokból, akik csak akkor voltak őszinték velem, amikor az érdekük úgy kívánta, amikor szükségük volt valamire – na, olyankor őszintén tudtak hízelegni, kedveskedni - aztán újra én lettem számukra a „Megsemlátlak lány” a tömegben. Persze én is követek el hibákat, mind a mai napig, én sem vagyok tökéletes, sem tévedhetetlen, de azt az egyet már én is megtanultam, nem pazarolhatok el felesleges perceket az életemből a felesleges emberekre.

fotorcreated_394.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ide feltétlenül ugorj be még mielőtt elszállnál!

Új Dorko márkabolt nyílt a repülőtéren!

Az egyik legtrendibb hazai cipőmárka, a Dorko nyitott üzletet a Liszt Ferenc repülőtér 2A Terminálján és került be ezzel a legjobb hazai és nemzetközi termékeket kínáló előkelő piacra. A Dorko márka fejlődése igazi sikertörténet, ugyanis viszonylag rövid idő alatt vívott ki magának erős jelenlétet a hazai piacon. Magyar művészeket összefogva egyedi textil és trendi cipő kollekcióival az ország számos pontján széles körben elérhető. A repülőtéri márkabolt megnyitása után immáron nemzetközi környezetben is versenyez és képviseli a legjobb hazai márkákat.

_ds_6239.jpg

Tovább

E N I H O R N 2017-es tavasz/nyár

Az élet tele van olyan lehetőségekkel, amikor szabadon, kalandos kedvvel tölthetjük meg a mindennapjainkat, utazásainkat, így sok várt vagy váratlan izgalommal találhatjuk szembe magunkat. Ezt a szellemiséget képviseli az E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári táska és ruha kollekciója, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak.

enihorncampaign6.jpg

Tovább

Dizájn díjat nyert a Mazda által inspirált Shiseido parfüm

A Shiseido parfüm és kozmetikai márka által fejlesztett „SOUL of MOTION” illat, amely a Mazda KODO – A mozgás lelke formanyelvet hivatott szimbolizálni, arany iF Design díjat nyert a csomagolás kategóriában. A zsűri szerint az egyedi flakon kreatív metaforája a KODO-nak, annak a dizájn-irányzatnak, amely a Mazda jelenlegi modelljeinek alapját nyújtja.

if-design-award-ceremony_soulofmotion.jpeg

Tovább

TESZT // 5 nélkülözhetetlen IsaDora szépség

Csak, hogy szebben induljon a napod!

Az IsaDora Cool Matte kollekciójával tutira nem fogsz majd mellé lőni, olyannyira nem, hogy akár egy tökéletesnek látszó, makulátlan arcbőrt is elérhetsz a márka legújabb sminktermékeivel. A finoman fedő alapozóval, a lágy korrektorral és a remek matt szemhéjpúder palettával egyszerre frissítheted fel az amúgy csodás nappali sminked a rohanós hétköznapokon, de varázsolhatsz magadnak egy lélegzetelállító alkalmi sminket.
photocat_40.jpg

Tovább

Végem van! Ennél viccesebb művészt még nem láttál!

Titkon mindig is sejtettem, hogy a nagy művészek kicsit elvontabbak a többi embertől. Erre most az online térben belebotlottam két művészbe, Hank Schmidtbe, és fotós barátjába, Fabian Schubertbe, akik olyan művészi alkotást vittek véghez, amivel eddig még tuti nem találkoztál. Az "Und im Sommer tu ich malen"-n lényege, hogy a két művész csodaszép helyeken festeget és minden egyes alkotásukat lefotózzák, de nem tájképeket, hanem a saját pulcsijukat viszik fel a vászonra.

photocat_39.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása