Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új márka az Andrássy úton

2017. július 30. - Antalfy Krisztina

Sara Sampaio a Pinko új kollekciójának arca

A Pinko minőségi, modern, nőies ruhákkal várja az olasz divat szerelmeseit, őszi-téli kollekciójuk kampányarca pedig nem más, mint Sara Sampaio, a világ egyik leghíresebb modellje, 2013 óta Victoria’s Secret angyal.
lh1a5487.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot! 

Régen mindig úgy gondoltam, az életem egy hosszú, végtelen történet, ami tele van emelkedőkkel és mély lejtőkkel. Ma már úgy gondolom apróbb, kisebb történetekből épül fel a sorsom. Vannak rövidebb és hosszabb kapcsolataim, vannak barátaim és ellenségeim, van, akinek én vagyok a szeme fénye, másnak a legjobb barátja, akad, aki a legszerethetőbb embernek tart, de van olyan is, aki a legelviselhetetlenebb személynek gondol  – anélkül, hogy ismerne – van nő, aki a vetélytársat látja bennem, míg más a csapattársát, férfi, akinek én vagyok a lelki társa, míg egy másiknak a titkos szeretője. S tudod mit? Szerintem pont így van ez jól, én sem vagyok mindig boldog, néha lúzernek érzem magam, máskor győztesnek, olykor feladom, máskor mindent beleadok, hogy felálljak a földről, de pont ezek az érzések fűszerezik meg a hétköznapokat, amik aztán előbbre lendítenek azokon a napokon, amikor kikelni sincs kedvünk az ágyból.
collage_photocat_9.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

F&F AW/17 PRESS EVENT

Jön az Őszi-Téli Kollekció

Eleget téve az F&F kedves meghívásának, nemrég én is részt vehettem a márka 2017-es őszi-téli kollekciójának bemutatóján, melyet egy gyönyörű lakásban prezentáltak, ahol szobáról szobára járva megcsodálhattam a legújabb szépségeket. A pompás színekben elém táruló ruhák tökéletesen beillettek a hely miliőjébe, hisz egy szép ruha, vagy kiegészítő fontos tartozékát jelentheti az otthonnak. Bár nem tudtam túl sokáig maradni, a fantasztikus kínálatnak köszönhetően már most nagyon várom az őszt.

0170713_glb1661.jpg

Tovább

Bor, mámor, Badacsony

Újabb kuriózum hely

Újabb kuriózum hellyel bővült a kiváló boráról híres badacsonyi régió: ezúttal ugyanis Badacsony legmagasabb pontján fekvő Kisfaludy-Ház Étterem büszkélkedhet nemrég megnyílt Borteraszával, ahol minőségi borokkal és ételekkel élvezhetjük a balatoni főszezonban a szemünk elé táruló, páratlan balatoni kilátást.

kisfaludy_nyar_web_12.jpg

Tovább

Vegyél részt a világ legtitkosabb vacsoráján!

 Diner En Blanc másodszorra is Budapesten

2017. szeptember 9-én a világhíres titkos vacsora, a Diner En Blanc ismét fehérbe öltözteti Budapest egyik legszebb szabadtéri helyszínét. A Magyarországon tavaly  debütált Fehér Vacsora világszerte, több mint 100 000 kultúr- és gasztróínyencet csábít ezzel a világ nagyobb vacsorapartijává nőtte ki magát. A méltán legelegánsabb piknik egy 30 évvel ezelőtti baráti összejövetelből nőtte ki magát, melyet egy párizsi úriember, Francois Pasquier szervezett legkedvesebb ismerősinek.

963a0664.jpg

Tovább

Ilyen a TÁSKA, amit egy híres SZÉK inspirált

Sokan talán nem is tudják rólam, de imádom a lakberendezést, rajongok a különleges formákért, na meg az egyedi sziluettekért. Így óriási szívdobogást jelentett számomra, amikor enyém lett E N I H O R N egyik tűzpiros design táskája. Hogy mégis hogy jön a divathoz a formatervezés? Az alábbi posztban bemutatnám számodra HIPPO-t, amit a híres  Breuer Marcell Vaszilij csővázas széke inspirált.

photocat_105.jpg

Tovább

SHEIN WISHLIST // Mit rendelnék ebben a hónapban?

Szia Szépség! Hogy telt eddig a mai napod? Odakint egy-két kisebb vihart leszámítva továbbra is tombol a nyár, talán ez a hónap még melegebb, mint ez előző, ami azt jelenti, hogy  még mindig nincs szükségünk a vastag, kötött ruhákra, annál inkább nélkülözhetetlenek a lenge, szellős, nyárias darabok. Mivel én személy szerint imádok online vásárolni, úgy döntöttem, hogy listát készítek egyik kedvenc online boltom kínálatából, a SHEIN kedvenceimről!

collage_photocat_5.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ittál ma már eleget? Csak azt ne mond, hogy NEM!

Kipróbáltam: BWT 30 napos víz kihívás

Feltűnt milyen keveset iszol? Most nem a nagypapa pálinkájára gondolok, sem a nagyi szedres málnaszörpére, hanem a tiszta vízre. Nálam minden hét  új esély arra, hogy végre beváltsam mindazt, amit megfogadtam magamnak még év elején. Aztán eltelik egy újabb hét, és a dolgok nem változnak. Majd vasárnap este kőkemény tekintettel belenézek a tükörbe, és ismét megfogadom: hétfőtől diétázom, kevesebb péksütit eszek a kávéhoz, nem maradok fent éjfélig, este hat után nem engedek a hűtőm édes csábításának, és ami a legfontosabb, iszok napi 2-2,5 liter vizet.

photocat2_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása