Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. augusztus 04. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Öregszem, és itt most nem csak a sunyiban előbukkanó kis ráncokra gondolok, a türelmetlenségre, vagy, hogy egyre kevésbé tolerálom az álszent embereket, hanem a nyárra. Igen, erre a várva várt évszakra, amit mára már egy csöppet sem bírok elviselni. Nincs gondom a meleggel, elálldogálok én az árnyék nélküli buszmegállóban, a légkondi nélküli villamosra is találtam alternatív megoldást – kínaiban vett legyező – de ezt a 40 fölötti hőmérsékletet már nem bírom, sem a városban, sem a Balaton partján. Az ilyen forró napokon pedig a jókedvem is elpárolog, ilyenkor hajlamosabb vagyok csupán azt látni magam körül ami rossz, na meg ami nincs.

untitled_collage_1_9.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Új Szputnyik kampány a legstílusosabb bohém menyasszonyokkal!

Budapest alternatív múzsáinak bohém násza

Eltérni a megszokottól olykor felejthetetlen élmény, pláne ha mindez a Szputnyik shop közreműködésével történik. Ezúttal a ,,ketten a világ ellen”  filozófiáját követve egy bohém nász szemtanúi lehetünk egy egészen egyedülálló divatanyag tolmácsolásában. A Szputnyik shop legújabb kampányában fiatal énekesnők mutatják meg milyen a konvencióktól mentes, őszinte és felszabadult stílus. 
4abb2a77-8c33-4fe8-9f14-f7a089196843.jpg

Tovább

Lesd meg az F&F legújabb kollekcióját!

A magas minőséget képviselő, 2017-es őszi-téli kollekció minden darabját a kifutókat uraló aktuális trendek ihlették. A kollekció megalkotásakor a tervezők kiemelten figyeltek arra, hogy a darabokat fantasztikus érzés legyen hordani és tökéletesen mutasson bennük viselőjük, mindemellett a darabok minőségében, vagy árában ne kelljen kompromisszumot kötni. 
2a714c7b-e755-496c-a530-c153645fd317.jpg

Tovább

Helló AUGUSZTUS! Viszlát Július!

Július, amit igazán szerettem benne

Idén nyáron úgy alakult, hogy inkább itthon maradunk Kedvessel, és házon belül töltjük a szabadnapjainkat, egyrészt mert év elején már volt szerencsénk kivakációzzuk magunkat Szlovákia gyönyörű, havas hegyei között, másrészt, mert fel akartuk kicsit fedezni kettesben kishazánk szépségeit. Bár végül a hosszabb belföldi nyaralásból csupán néhány rövidebb hétvége lett, de ahogy mondani szokták: Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem érdemli! Így hát megpróbáltam észrevenni a jó dolgokat...
untitled_collage_9.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása