Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Híres nagymamák, akik simán meghazudtolják korukat

2017. szeptember 10. - Antalfy Krisztina

A fiatalság eleve magában hordozza a szépséget, ami a mai világunkban egyre nagyobb értéknek számít. Egy faital lány mindig nagyon vonzó, kívánatos, fitt és üde. De abszurd dolog azt gondolni, hogy egy hatvan feletti nő ne lenne vonzó, gyönyörű, és legalább annyira kívánatos, mint egy húsz éves. Az alábbi posztban elhoztam néhány nagymamát, akik már bőven nyugdíjas korba léptek, mégis úgy néznek ki, hogy azt sok tini megirigyelhetné.

collage_photocat_24.jpgKép1/2/3/4

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Nincs annál rosszabb, mint amikor saját magunkkal nem jövünk ki jól, amikor haragot érzünk az iránt a személy iránt, aki reggelente visszanéz ránk a tükörből. És mivel a körülöttük lévő világot nem igazán tudjuk megváltoztatni, az önmagunkhoz való viszonyunkon kell változtatnunk. Miért fontos ez? Hogy önbizalmunk és önbecsülésünk erősebbé váljon. Hogyan szerethetjük meg magunkat?  

untitled_collage_1_28.jpgKép1/2/3/4

Tovább

4 jó tanács, amivel sikeres lehet az őszi diétád

Tippek, hogy ismét tökéletesen álljon rajtad a kedvenc farmered!

Sajnos, a nyári hónapok a legtöbbünknél nem múltak el nyom nélkül… a fagyik, lángosok, koktélok és rendszertelen étkezés bizony okoznak majd némi meglepetést, ha fel szeretnénk venni kedvenc farmerünket, ami még tavasszal tökéletesen állt rajtunk! Így nem meglepő, hogy az őszi időszak az egyik legnagyobb fogyókúrás időszak a január után!

feherjedieta.jpg

Tovább

Megérkezett a Ford Ranger Black Edition pickup!

A Ford a Frankfurti Autószalonon mutatja be az exkluzív Ranger Black Edition modellt, így a vásárlók most egy új és lenyűgöző kivitelben is megszerezhetik az európai piac legnagyobb darabszámban értékesített pickupját. A Black Edition modellt a népszerű Limited sorozatból alakították ki a Ford dizájnerei, méghozzá úgy, hogy száműzték a krómozott elemeket, és az Absolute Black fényezésű karosszériát fekete hűtőráccsal, könnyűfém keréktárcsákkal, bukócsővel és egyéb tartozékokkal egészítették ki. A kizárólag duplafülkés változatban kínált, mindössze 2500 példányban készülő autó mostantól rendelhető meg a Ford márkakereskedésekben.

ford_2017_ranger_black_edition_double_cab_03.jpg

Tovább

Irány a jövő! Na, de Te mit teszel a jövődért?

Az immáron második alkalommal megvalósuló Energy Globe Magyarország díj a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének hazai fordulója. Az E.ON által támogatott díj célja, hogy a leginnovatívabb hazai fenntarthatósági kezdeményezéseknek nyilvánosságot és elismerést biztosítson, és hozzájáruljon a környezet- és energiatudatos szemlélet népszerűsítéséhez. Elindult a nevezés, idén már építészek, start-upok és magánszemélyek is megmutathatják, ők mit tesznek az élhetőbb jövőért.
collage_photocat_25.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Az új Mazda CX-5 ötcsillagos eredményt ért el

Az új Mazda CX-5 az egyik legbiztonságosabb családi szabadidő-autó Európában, melyet egy vezető választhat. Az EuroNCAP független szervezete a maximum elérhető, öt csillagot adta a modellnek. Az ítéletet szigorú töréstesztek előzték meg, valamint az érzékeny vezetőasszisztens rendszerek értékelése, melyek az új Mazda CX-5-ben immár az alapfelszereltség részei. A modell, mely 2017 júniusában lépett piacra Európában, kiemelkedő eredményeket ért el a felnőttek, gyerekek és gyalogosok védelmében.
all-new-cx-5_bcn-2017_action_02b.JPG

Tovább

Ismerd meg az ötcsillagos Jeep® Compass szépséget!

Az új Jeep® Compass maximális ötcsillagos EuroNCAP minősítést ért el. Az ikonikus márka legmodernebb technológiáit felsorakoztató új modell minden kategóriában – felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és vezetőtámogató rendszerek – kedvező eredményt ért el.

170820_jeep_compass-limited_slider.jpg

Tovább

Ezt a Ford Ecosport bemutatót imádni fogod!

26 sportoló egyetlen lenyűgöző videóban

Parkourök, BMX-esek, deszkások és még sok más utcai sportág virtuózai száguldanak, ugranak és pörögnek az új EcoSport körül egy videóban, amit egyetlen jelenetben vettek fel. A 90 másodperces filmet Barcelonában forgatták GoPro kamerákkal, amelyek freeze frame kimerevítéssel, a Mátrix mozifilm stílusában rögzítették a 26 sportoló lendületes mozgását.
nevtelen_20.png

Tovább

Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

Az idei szeptember a megújulást hozta el a spanyol világmárka számára: őszi kollekciósorozata bemutatása mellett az ALLEE Women’secret üzlete is átalakult. Egy hónapos felújítás után ismét megnyitott a spanyol márka ALLEE bevásárlóközpontban található üzlete, így a belső tér elegánsabb, a kínálat pedig sokkal áttekinthetőbb lett. A legújabb üzleti koncepció a Bohetic fantázianévre hallgat: a korábbiakhoz képest szofisztikáltabb, nőiesebb és exkluzívabb lett a kialakítása, színvilága és dekorációja.
image001_5.jpg

Tovább

Kia Sorento: új formavilág és modern technológia

A Kia Motors Europe a mai napon bejelentette, hogy számos frissítést kínál a zászlóshajójának számító Sorento hétüléses szabadidő-terepeshez. Az új Sorentót hivatalosan a 2017-es Frankfurti Autószalonon láthatja először a nagyközönség, az európai értékesítés a negyedik negyedévben veszi kezdetét.
21430094_1445983282135420_2774993087661900085_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása