Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így védd magad a hideg ellen!

2017. január 28. - Antalfy Krisztina

Az elmúlt napokban sorra dőltek meg a hidegrekordok. A nagy fagyoknak talán lassan vége, de a tél még sokáig kitart, hivatalosan is legalább másfél hónap hátra van belőle. A téli időszakban különösen fontos figyelmet fordítani a bőrápolásra. Ilyen körülmények között még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is több odafigyelést kíván, mivel könnyebben kiszáradhat, érzékennyé válhat. vedelem_a_hideg_ellen_2.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten

Értékeljük a pillanatot!

Mindenkinek jár egy kis boldogság. Ezt megtalálhatjuk a reggeli kávé illatában, a kisgyermekünk elkapott mosolyában, a hajnali város ébredésében, vagy épp nagymamánk süteményének ízében. Gyakran ugyanis nem kell óriási célokat kitűznünk magunk elé, hogy érezzük a boldogságot. Nincs szükségünk újabb mobilra, nagyobb autóra, méregdrága ruhára, vagy márkajelzésre, egyszerűen csak fordítsunk elég időt a hétköznapi dolgokra. A boldogság ugyanis nem egy tárgy, amit elérünk egyszer, ha keményen dolgozunk, hanem egy csodás állapot, amit minden nap felfedezhetünk a minket körülvevő világban.

fotorcreated_257.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ez a pár őrületes Trónok harca-esküvőt tartott!

Vannak sorozatok, amik teljesen hidegen hagynak és van a Trónok harca, amiért az első trailer óta rajongok. Persze még mindig nem vagyok akkora fan, mint Ty és vőlegénye, akik annyira imádják  sorozatot, hogy Daenerysként és Jon Snow-ként álltak oltár elé. Persze, hisz ki ne szeretne a sárkányok anyjává, saját hadseregének királynőjévé válni, miközben valami egy rendkívüli helyen mondja ki szerelmének a boldogító igent?  

tronok-harca-eskuvo.jpg

Tovább

Ezért jó állatok mellett felnőni

Nagyváradon, egy Bihar megyei városban nőttem fel, egy csodás kertes házban, és amellett, hogy a nagyszüleim szép nagy kertet építettek a házhoz, minden nyaramat falun, a gyönyörű Székelyföldön töltöttem. Így már kiskoromban nagyon közel kerültem az állatokhoz, cicákhoz, kutyákhoz, tehenekhez, lovakhoz, kecskékhez. Talán ebből fakad hatalmas állatok iránti imádatom, és talán épp emiatt soha nem éltem állatok nélkül. Egy apuka fotósorozata pedig most be is bizonyította, milyen varázslatos is az állatok világa.

14657299_1186823164696786_1166510149914663954_n.jpg

Tovább

Ide feltétlenül vidd a gyerkőcöt!

Bumm, Bumm, Bumm koncertre készül Farkasházi Réka

Gyerekem még nincs, de van egy négy éves unokaöcsém, aki egy igazi kis energiabomba. Örökmozgó, lelkes és lendületes. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, nála nincs pihenés és nincs megállás mindig igényli, hogy szórakoztassák. Ezért, amikor velem tölti az idejét, mindig komoly gondot okoz, hogy mivel is kössem le a figyelmét, nem csupán pár perc erejéig, de akár egy-két órára is. Legnagyobb örömömre Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar február 5-én lemezbemutató koncertet ad, amit Matyi egyszerűen imád. Így nem kérdés, hogy 11 órakor ami is ott csápolunk majd a MOM Kulturális Központ színpada előtt.

bumm_bumm_bumm.jpg

Tovább

Nem tehetsz róla, de érdemes foglalkozni vele!

Tipikus férfidolgok, amelyektől a nők falra másznak

Nem kell ahhoz brit tudósnak lenni, hogy megállapítsuk: apró dolgokkal is őrületbe kergethetjük párunkat, lakótársunkat vagy a családunkat. Az éjjeli horkolás például könnyen háborús övezetté változtathatja kapcsolatodat, nem is beszélve arról, ha nem veszed észre a barátnőd legújabb hajszínét vagy a legdivatosabb színekben pompázó frissen vásárolt ruháját. A tudomány azonban rávilágít, hogy a hétköznapi esetek mögött sokszor komolyabb ok áll, amelyről nem tehetsz, de érdemes foglalkozni vele!

46986888-color-wallpaper.jpg

Tovább

Ismered az OVERknits sáljait?

A sál, amely melegen átölel

Ugye te is vágytál már arra, hogy a rideg, hideg nappalokon valami igazán puha, meleg átöleljen, amitől egy pillanat alatt azt érezted, nem történhet veled semmi rossz? Ha ismered ezt az érzést, akkor megérted, miért érezte Dévény Ága, az OVERknits tervezője fontosnak, hogy télre saját tervezésű, oversize sálakkal jelenjen meg.

overknits6.jpg

Tovább

Jön a 9. GLAMOUR Women of the Year!

Hazánk legtehetségesebb női a nemek közti egyenlőség jegyében

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year díjátadót: a több tucatnyi hírességet felvonultató eseményen az egyik legnépszerűbb női magazin most is a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek munkáját ismeri el. A március 23-án tartandó exkluzív gála a nemek közötti egyenlőség témáját helyezi fókuszba.

kovacs_patricia_kredit_emmer_laszlo.jpgKovács Patrícia // fotó: Emmer László

Tovább
süti beállítások módosítása