Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Volvo XC60 segítségével készített fotókat neked is látnod kell

2017. október 13. - Antalfy Krisztina

Mikor láttál közelről olyan gyönyörű fotókat, melyeket egy Pulitzer-díjas fényképész készített, ráadásul nem a hagyományos fényképezőgéppel, hanem imádott négykerekűjének beépített  fedélzeti kamerái segítségével? Nos, nekem múlt héten volt szerencsém részt venni a Volvo sajtótájékoztatóján, melynek keretein belül a gyönyörű autók mellett, a háromszoros Pulitzer-díjas Barbara Davidson fényképész munkáit is megcsodálhattam.
210254_volvo_s_new_xc60_becomes_camera_in_the_hands_of_pulitzer_prize_winning.jpg

Tovább

Így simítsd ki ráncaidat alvás közben!

Ránctalanító kezelés szike használata nélkül

A múlt hetem elég kaotikusra sikeredett, így valódi felüdülést jelentett a QuantumMed blogger eseményén részt venni, ahol testközelből is volt szerencsém megismerkedni a különleges elnevezésű Sapphire (Zafír) kezeléssel, s annak működési mechanizmusával, amely fájdalom és vegyi anyagok nélkül, a szervezet öngyógyító képességét stimulálja, ráadásul igen látványos módon. 

photocat_3.jpg

Tovább

A kávé, amely egy kicsit jobbá teszi a világot

Ismerd meg a Nespresso új kampányát!

A Nespresso kávérajongók folyamatosan kiváló  minőségű kávét élvezhetnek, miközben a farmerek élete is megváltozik a fenntartható módszerek alkalmazásának köszönhetően. A Nespresso új kampányában személyes közelségbe hozza a kávéfarmerek világát.

37651110901_6c103d4673_k.jpg

Tovább

Elő az arcpirosítókkal! // IsaDora

Adj egy kis színt az arcodnak, és legyen tökéletes a sminked!

Sokan begubózunk, elszürkülünk a hűvös idő beköszöntével, pedig semmi okunk a szomorkodásra az őszi időjárás miatt, hisz a világ legnagyobb sminkmárkái meseszép színkombinációival mindenért kárpótolnak minket ilyenkor is. Az alábbi posztban el is hoztam egyik legnagyobb kedvenc márkám, az IsaDora őszi újdonságait, melyekkel mi is könnyedén az évszak színeihez igazodhatunk. Segítségükkel egyszerű, de látványos sminkeket készíthetünk magunknak, magas minőségük és hatékonyságuknak köszönhetően pedig azonnal becsempészik magukat kedvenc termékeink táborába.

banner_news_top_blushglow_2017_1200x900.jpg

Tovább

Páratlan divatbemutató álá Poli-Farbe

Rendhagyó fashion show keretében adták át csütörtökön a Poli-Farbe Lehengerlő sokszínűség nevű divatpályázat díjait.  A Várkert Bazárban újra kiderült, hogy otthonunk színeit a ruhatrendek diktálják. A kifutókon elénk táruló divatvilág és a lakberendezés művészete mindig is szoros kapcsolatban állt egymással.

untitled_collage_7.jpg

Tovább

Légy Hollywood legragyogóbb csillaga! // IsaDora

Holiday Divine

Az új évszakban az ikonikus hollywoodi filmsztárok szofiszikált megjelenését hozza vissza az IsaDora Holiday Divine sminkkollekciója. A modern kor szépsége és a filmcsillagok fényűző stílusa egy fényűző, romantikus glamour stílusban találkozik. Itt az idő a ragyogásra - a selyem, a flitter, a glitter és a króm részletek pazar pompájára! Fémes és aranyos csillogás, mély bronz, izgalmas pink és lila króm - a 2017-es ünnepi paletta legmeghatározóbb szereplői. Fényeket fel, SZÍNPADRA!

isadora_holiday_prom.jpg

Tovább

HYUNDAI Premium kombi // Női szemmel

Hyundai I30 1.4 TGDI Premium kombi  // Az arany puttonyos 

A koreai márka legújabb modellje járt teszten nálunk. Az I30-as 5 ajtós, csapott hátú modellje után most bemutatkozott a kombi változat is, amely formája és kivitelezése egyaránt szemet gyönyörködtető lett. Az alsó középkategória legújabb versenyzője méltóan száll szemben a kategória legjobbjaival. A kérdés csak az, vajon legyőzi az etalonnak tartott Golfot? Nézzük.

img_20170916_180604.jpg

Tovább

Mondj igent a természetességnek! // IsaDora

A szép smink alapja a megfelelő alapozó

A jó alapozó nem hagy foltos a végeredmény, tökéletese illeszkedik a bőrünk színéhez. s közben finoman ragyogó, ugyanakkor természetes és matt hatást biztosít az arcbőrünknek. Ismerd meg az IsaDora egyik őszi újdonságát, a Natural Matt Oil-Free Foundationt, ami bársonyosan finom, természetes matt hatás kölcsönöznek a bőrnek!

banner_start_medium_modell_naturalmatt_2017_664x583.jpg

Tovább

Olvass bele a Holnap Kiadó karácsonyi könyveibe!

Ok, tudom, hogy a karácsony még picit odébb van, és túlzás már most beszerezni a szaloncukrot a fára, de talán nem árt már most utána nézni az ajándékoknak. És melyik az az ajándék, ami nemcsak remek, de praktikus és könnyen beszerezhető is? Egy jó könyv! Az alábbi posztban elhoztam a Holnap Kiadó frissen megjelent, illetve előkészületben lévő karácsonyi köteteit.
untitled_collage_5.jpgKép1/2/3

Tovább

Ezt a reklámfilmet látnod kell, ha szereted Julia Robertset!

A Calzedonia új reklámfilmet forgatott a színésznővel

A Calzedonia büszkén mutatja be a Julia Roberts főszereplésével készült új, harmadik reklámfilmjét. Az előző reklám végén egy üzletből kilépve, táskákkal a kezében láthattuk a színésznőt – Julia most visszatér a helyszínre és boldogan, kényelmesen böngészi az új kollekciót.
clz-backstage-jr-2017-02_jpg.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása