Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Öltözz úgy, akár Beckhamék!

2017. november 05. - Antalfy Krisztina

Nehéz minden alkalomra megtalálni a tökéletes szettet, főleg akkor, ha mindketten jól szeretnétek kinézni szerelmeddel. Mit tegyünk, ha elakadtunk? Inspirálódjunk a leghíresebb sztárpárok stílusából! Legyen szó randiról, tárgyalásról, hétvégi kiruccanásról vagy akár edzésről, egy biztos: ők mindig a legtöbbet hozzák ki megjelenésükből! Te Victoria & David Beckham, Chrissy Teigen & John Legend, Asthon Kutcher & Mila Kunis vagy Gigi Hadid & Zayn Malik outfitjét lesnéd el legszívesebben? Oláh Dóra, az Arena Plaza stylistja tippekkel segít, hogyan állítsuk össze a hírességek szettjeit az üzletek kínálatából.
collage_photocat_9.jpg

Tovább

10 remek könyv, amit még idén sem késő beszerezni

Lusta, bágyadt vasárnap köszöntött rám. Egész héten rohangáltam, próbáltam egyensúlyt teremteni munka, otthon és a magánélet között, kisebb-nagyobb sikerrel. Ezért a hétvégére totálisan leeresztettem, mint egy lufi. Bár még most is van némi teendőm itthon, elhatároztam, hogy mostantól minden vasárnap hagyok magamnak legalább 3 órát, amikor elolvasok pár fejezetet az aktuális könyvemből. Hogy mit olvasok ősszel a frissen megjelent könyvek közül? Az alábbi ajánlóban tíz könyvet is elhoztam számodra, melyet véleményem szerint érdemes elolvasni.

collage_photocat_3.jpgKép1/2/3

Tovább

CLARINS Everlasting Alapozók

Íme, az egész napra hibátlan fedőképesség

3 hosszan viselhető, tartós alapozó, melynek fedőképessége alkalmazkodik a bőrhöz, lehetővé téve „légzését”, miközben védi az UV sugaraktól és a légszennyeződés káros hatásaitól. Felvitele „szuper-könnyű”, mivel ezek az alapozók megkönnyítik az életet és társként viselkednek a mindennapokban! Bőröd minden körülmények között hibátlannak tűnik (stressz, páratartalom…). Melyik alapozó a tied?

-cn-everlasting-foundations-documents-2017_mannequin_teint_haute_tenue_et_cushion_monde_hors_usa_et_afrique_du_sud.jpg

Tovább

Ilyen egy őszi Rossetti Bizsu Workshop

Október 18-án került megrendezésre a Rossetti Bizsu második workshopja, ahol ismét lélegzetelállító kiegészítőkben gyönyörködhettünk. A rengeteg különböző stílus és forma mellett óriási előny, hogy termékpalettájuk bárki számára elérhető.
collage_photocat_4.jpg

Tovább

A stresszmentes karácsony kulcsa

Már nyakig benne vagyunk az ünnepi hajrában: a plázákban Michael Bublé zenéje szól, színes fények díszítik az utcákat-boltokat, magyarul a csapból is a karácsony folyik. Míg sokak számára ez az év legszebb időszaka, másoknak inkább az egyik legnagyobb stresszforrást jelenti. Ajándékvásárlás, nagytakarítás, főzés és lehetne még sorolni. Idén végre nyugodtan várnád a szentestét? Lássuk, mit kell tenned ahhoz, hogy megúszd az ünnepekkel járó megrázkódtatásokat.
collage_photocat_1.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Egy olyan világban élek ahol a legtöbben kirakat életet tartanak fent, ahol az emberek többsége nem ismeri a szerénységet, a szeretetet és a valódi boldogságot. Tetszik vagy sem, Facebookon éljük az életünket, Instagramon osztjuk meg legjobb pillanatainkat, a körülöttünk élők látszat boldogságát irigyeljük, s szomszédaink tragédiáján csámcsogunk. Nem tudjuk mi a türelem, a kiérdemelt jutalom, a tisztességes játszma, vagy alázat, mégis mindent azonnal akarunk, s közben mindent természetesnek veszünk, eközben semmit sem adunk, csak elvárunk, követelőzünk, de ha megkapjuk egyszerűen félredobjuk, mert már nem tudunk örülni semminek.
collage_photocat.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Mi a Toyota és a Lexus hazai sikerének titka?

Hazánkban is egyértelműen itt a környezetbarát, alacsony fogyasztást és üzemben tartási költségeket kínáló hibrid autók aranykora, aminek a technológiát jegyző és a piac legszélesebb hibrid modellportfólióját kínáló Toyota és Lexus a legnagyobb nyertese. Az együttesen a hazai hibrid értékesítések mintegy négyötödét jegyző két márka ugyanis elképesztő sikereket könyvelhetett el az elmúlt tíz hónapban: míg a 15%-al bővülő magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon a Toyota 48%-al, addig prémium márkája, a Lexus 65,9%-al növelte értékesítéseit.
toyota_c_hr_1.jpg

Tovább

Új kollekcióval jelentkezik a Judit Takács márka

A város és az épületek elrendezésének, felépítésének geometriája, a szürke és fekete dominanciája, az élőlények eredendő organikus színpompája ellenében. A kollekcióra a geometrikus és organikus formaalkotás finom egyensúlya jellemző. A letisztult, minimalista formahasználattal jellemezhető kollekcióban a geometrikus osztottság két és három dimenzióban is megjelenik. Az új termékek határozott sziluettjükkel és vonalvezetésükkel tökéletesen illeszkednek a márka identitásába, tovább színesítve azt.

jt_divided_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása