Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sentiments "Ice Queen" Kollekció 2017.

2017. november 09. - Antalfy Krisztina

A Sentiments Couture „Ice Queen” kollekciójának inspirációját a divatház tervezőjének Joó Beatrixnek egyik kedvenc képe adta, gróf Batthyány Gyulától. A finom csipkével és gyöngyökkel díszített ruhaköltemények szépséget és harmóniát ötvözve, kifinomult eleganciát tükröznek. Rafinált és érzéki, olykor feltűnő részletek jellemzik a kollekciót.
collage_photocat_6.jpg

Tovább

PIXIBOX L'Occitane születésnapi kiadás

PIXIBOX! Már 5 éve velünk

Nemrég tettem ki egy posztot a Pure by PIXIBOX tartalmáról, és máris megérkezett a szülinapi PIXIBOX - L'OCCITANE en Provence különlegesen szép kiadása is. Nagyon szeretem a meglepetés élményét, így rettentő mód megörültem, amikor végre én is kézhez vethettem a legújabb dobozt, amely ezúttal telis-tele volt kényeztető L'Occitane termékekkel. 
23161412_159356644806204_1320194988839010304_n_1.jpg

Tovább

Íme a Women’secret legújabb kollekciója

November elején megérkezett az üzletekbe a Women'secret legújabb, limitált kiadású kollekciója, amelyet Elsa Pataky mutat be a márka kampányfilmében. A darabok között olyan elegáns és kifinomult elemekkel találkozhatunk, mint a csipkefűzők, szív alakú kivágások és a magasított nyakvonalú, áttetsző bodyk.
elsa_pataky_women_secret10868_v3.jpg

Tovább

Megjelent a Gyengébb? Nem!

26 női történet, 52 étel, 52 bor

Ebben a könyvben huszonhat remek nő mesél az életéről. Mindannyian a borok világában dolgoznak, olyan terepen mozognak, ahol korábban hagyományosan férfiak ültek a kormánynál. Magabiztosan, céltudatosan vezetnek. Van közöttük tulajdonos, birtokigazgató, szőlész és borász, mindegyikük máshol tart az útján, de büszkék arra, amit eddig elértek, és nem cserélnének senkivel.

unnamed_1_2.jpg

Tovább

Szeress bele a Dolce&Gabbana The One új illatába!

Egy új illat. Egy új nagykövet. Egy új kampány.

Szeretem Olaszországot! Egyszerűen odáig vagyok az olasz ízekért, konyhaművészetéért, rajongok a finom olasz tésztákért, dallamokért, a kultúráért, a mediterrán életérzésért, a divatról már nem is beszélve. Így talán nem véletlen, hogy azonnal belopta magát a szívembe a Dolce&Gabbana legújabb kampánya. A világhírű luxus márka újraértelmezte ikonikus The One illatát: megalkotva ezzel az új, könnyed The One Eau de Toilette illatot, mely elmerít a nőies illatok világában.
file-20170906-0820qxgqspc5vazf.jpg

Tovább

2020-ban érkezik az önvezető LEXUS?

Itt az önvezető autók hajnala? A világ leginnovatívabbnak és legzöldebbnek tartott prémium autó márkája, a Lexus a 2017-es Tokiói Autószalonon mutatta be az önvezető üzemmódban is használható LS+ tanulmányautót. A Toyota által jegyzett luxusautó márka 2020-ra ígéri a modell sorozatgyártott változatát.
lexus_ls_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása