Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A guruló Jacht nálunk járt

2017. december 03. - Antalfy Krisztina

Fiat 500 RIVA 1.2 Dualogic // TESZT 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretem a luxust, de a fényűzés nálam nem a gyertyafényes vacsorákat, a méregdrága nerc bundákat, vagy az álomba illő utazásokat jelenti, én legalább is jobban szeretem a hétvégékkel együtt járó pihenést, a közös főzéseket kedvessel, na meg a kávé ízét egy borongós, őszi reggelen. Most mégis úgy alakult, hogy hozzánk került egy négy keréken guruló luxus, a Fiat legkisebb retro gyöngyszeme, az 500-as RIVA modellje, amely azon túl hogy 500 példányban készült, még megannyi egyéb kuriózumot is tartalmaz. Nézzük hogyan is muzsikált a modern retro kisautó a gyakorlatban!

img_20171123_084238.jpg

Tovább

Tökéletes szelfire vágysz? Akkor válaszd ezt a gépet!

Canon EOS M100 - A tökéletes pillanatért 

Igazán jól sikerült szelfit jó géppel és jó objektívvel készíthetsz magadról. A kompakt méretű Canon EOS M100-as beépített wifijével azonnal fel is töltheted fotódat az internetre. A Canon bemutató partyján népszerű Instagram oldalak tulajdonosai, magazin főszerkesztők és szakemberek tesztelték az új fényképezőgépet.

canon-m100-lead-696x465.jpg

Tovább

HYUNDAI Ioniq Hybrid Premium // Női szemmel

A környezettudatos útitárs

Ezen a héten a Hyundai jóvoltából tehettünk egy kicsit a környezetünk megóvása érdekében, hiszen megkaptuk tesztelésre a Hyundai környezettudatos hybrid autóját az Ioniq-ot. A teszthét után határozottan állíthatjuk, hogy a Hyundai soha nem állt még ennyire közel a hybrid kategória királyának tekintett Toyotához, mint most.

26755642_1636124906456080_1503430485_n.jpg

Tovább

Erre szükséged lesz, hogy még édesebb legyen a kávézás

Nincsen reggel kávé nélkül! 

Mióta legelőszőr belekóstoltam az ízébe, tudtam, hogy örök barátságot kötöttünk, ott és akkor, abban a város mögötti, csöndes kis kávézóban. Fekete volt, erős volt, és nagyon finom, azóta hiszem, hogy létezik kávé szerelem. Számomra azóta sincs pihentetőbb érzés egy lassú kávézásnál, amikor csak én vagyok és a kávém. Ilyenkor kizárom a külvilágot, és igazán megélem azt a boldog pillanatot. De imádott feketém elfogyasztása után  szükségem volt egy remek partnerre, amely ragyogóvá varázsolja a mosolyom, s ezt az Orbit White-ban találtam meg.
untitled_collage_99.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Már egy sapkával is segíthetsz a rászorulókon

Az F&F tavalyhoz hasonlóan idén is megszervezi a "Hat with a heart" akcióját, amely keretén belül minden karácsonyi sapka megvásárlása után 1 euro adományt biztosít a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek, akik élelmiszercsomagokat juttatnak el a nélkülöző családoknak. Vegyél egy sapkát, és segítsünk együtt!  

0cfae1db-5111-4ba0-ae2c-d02c8296f7e6.jpg

Tovább

Hallottál már a boldogságtudatos étkezésről?

Cikkek, tanulmányok és könyvek ezreiben olvashatunk arról, hogyan étkezzünk egészségtudatosan. Próbáljuk megjegyezni, hogy az egyes ételek, alapanyagok milyen hatással vannak szervezetünkre, testünk működésére. Odafigyelünk, hogyan áll össze a napi és a heti étrendünk, hogy a bevitt tápanyagokkal minél tovább megőrizzük egészségünket, fittségünket, és szépségünket. De vajon milyen étrenddel és szokásokkal őrizhetjük meg, vagy növelhetjük a „boldogságszintünket”?

25403228_xxl_white.jpg

Tovább

Három tipp, hogy békés legyen a karácsony

Adventi stresszoldás a Springfieldtől

A polcokat már rég elözönlötték a csokimikulások, a plázákban harsog a Jingle Bells, mi pedig stresszelünk az előttünk álló egy hónaptól. Békés karácsony - egyáltalán létezik ilyen?  Számtalan kérdés van a fejünkben: ki mit kap ajándékba, piros vagy kék díszek legyenek és egyáltalán mit vegyünk fel karácsonykor? Még semmi sem késő: a Springfield tippjeivel könnyen átvészelhetjük ezt a kihívásokkal teli időszakot.
spf_oct_dia3_013-0049.jpg

Tovább

ZEMA, a magyar ŐSERŐ, amely mindig velünk lehet

Magyar ékszer, magyar porcelánból, magyar motívumokkal. A Pálházán készült ZEMA ékszerek 2018-as új ékszerkollekciójába nyújtott ma bepillantást az idén 9 éves és már nemzetközi szinten is egyre ismertebb brand. Bemutatkozott az ŐSERŐ a nagyközönségnek, melynek folytatása jövőre várható.

25299224_1636072733102772_7822600834238099595_n.jpg

Tovább

Képeslap, mely az internet korában sem tűnt el

Egy csipetnyi kézzel írt varázslat

Kevés olyan ember van, akit ne varázsolna el a karácsonyi hangulat, ne érezne gyermeki örömöt a mézeskalács, a fűszeres puncs és a sült alma illatát érezve, ne idézné fel legszebb élményeit, ha felcsendülnek az adventi szólamok, vagy ha kezébe tart egy kedves üzenettel, jó kívánsággal teleírt gyönyörű képeslapot.

ab220693c814476b11638912fa10bde5--retro-christmas-vintage-holiday.jpg

Tovább

Légy szexi karácsonykor is az Intimissimi ünnepi kollekciójában!

„One size” az idei karácsony egyik kulcsszava

Ne maradj le az Intimissimi ünnepi kollekcióiról, amelyekben – az ikonikus piros mellett – az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot.

tpc_0869.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása