Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2017. február 10. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Azok az átkozott hormonok. Vannak napok, amikor azt gondolom, az élet csodaszép, minden úgy alakul, ahogy szeretném, míg máskor azt érzem, hogy az egész világ ellenem van, amikor semmi sem akar működni. Szerencsére azonban még a legrosszabbnak tűnő napokon is vannak olyan apró kis dolgok, melyek segítségével egyből szebbnek tűnik az az utálatos nap ,és boldogabbnak ez a nagy kerek élet.

fotorcreated_297.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Teyana Taylor a Reebok új reklámarca

Az R&B előadó hosszútávú együttműködést tervez a céggel

Új taggal bővült a Reebok család. A márka hivatalos nagykövete az elismert R&B előadó, táncművész és színésznő: Teyana Taylor. Teyana olyan emberekhez csatlakozik a márka arcaként, mint Future, Gigi Hadid és Kendrick Lamar.

red1.JPG

Tovább

Zséda most lerántja a leplet

Zsédenyi vagy Vaszary?

Szeretnéd tudni, hogy mi a közös Vaszary János festőművészben és Zsédában? Érdekel, hogy a híres magyar festőművész felmenői hogyan változtatták meg családnevüket Zsédenyiről Vaszaryra? Zséda a családjáról, felmenőiről is mesél az M5 „Szeretem, mert” című műsorának február 12-ei adásában.forras_mtva.jpg

Tovább

Valentin-napi csábítás a Springfielddel

A Valentin-nap már majdnem itt van, mi pedig izgatottan keressük a tökéletes ajándékot és szettet a nagy napra… Ha biztos sikerre vágyunk, itt az ideje, hogy beszerezzük az örök klasszikust: az inget. Legyen szó ajándékozásról vagy viselésről, nem lőhetünk mellé!

image036.jpg

Tovább

Nem tilos a piros Szerelmesek napján!

(Nem csak) Valentin-napi szettek a VAN GRAAF-tól

Közeleg a szerelmesek ünnepe, így mindent elárasztanak a szívecskék és piros dekorációk. Miért ne bújnánk mi is pirosba a Valentin-napi randin, vagy épp akkor, ha meg szeretnénk törni a hétköznapok szürkeségét? Akár egy elegáns étterembe, akár egy lazább programra készülünk, a VAN GRAAF kínálatában biztosan találunk hozzánk illő darabokat.

fotorcreated_284.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Valentin napi kollekcióval jelentkezik a NATI 100% PURE IDEA

Gyulai Natália fashion designer, a NATI 100% PURE IDEA márka alkotója. Új, Made with Love – 2017 V-day capsula kollekcióját, ahogy a nevéből is kiderül, a Valentin-nap inspirálta. Fekete, modern ruhák és piros óriás szívek. Szokatlan és nem mindennapi viselet egy nőnek, aki elegáns, de különleges külsőt szeretne.

1_nati100pureidea2017valentine_a.jpg

Tovább

Orosz színházi klasszikusok az Urániában

Az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Pannonia Entertainment együttműködésében februártól új színházi közvetítéssorozat indul, amely az orosz színház kiemelkedő társulatai, a Moszkvai Művész Színház és a Vahtangov Színház produkcióit hozza el a budapesti közönségnek, magyar felirattal. A sorozat első előadása Csehov egyik legismertebb műve, a Cseresznyéskert lesz február 14-én.

pic_20170104143601_r9n217mmrrq.jpg

Tovább

Divatbloggerek Valentin-napi tippjei

A tél utolsó ünnepnapja nem csupán a szerelmeseké! A hazai divatbloggerek szerint a Valentin-nap minden nőnek szuper alkalom arra, hogy a szokásostól kicsit eltérő öltözetben tündököljön. Öt népszerű blogger – köztük a Festy in style, a Chloe From The Woods és a Dorothy’s Fashionland bloggere válogatott a fashiondays.hu-ról, hogy tippeket adjanak szingliknek, párkapcsolatban élőknek és családanyáknak, hogyan tehetik outfitükkel különlegessé február 14-ét.

fotorcreated_289.jpg

Tovább

Újabb világsztárt hoz Budapestre a HELLO BABY!

A világhírű dj, a LOST FREQUENCIES februári klub partyja iránt hatalmas az érdeklődés – az early bird jegyeket alig 5 percen belül elkapkodták. Résen kell lenniük azoknak, akik be szeretnének jutni a Hello Baby-be február 17-én, és joggal mondhatjuk, hogy az év egyik legnagyobb partyjával indulni a tavasz felé. lost-frequencies-press-2016-billboard-1548.jpg

Kép

Tovább
süti beállítások módosítása