Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2017. február 17. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Néha azt veszem észre magamon, hogy egyre önzőbb vagyok. Igaz a világ is egyre önzőbb, kíméletlenebb, akkor miért ne lennék én is néha kicsit önző, amikor végre nemet mondok egy kérésére, amikor kikapcsolom a telefonom, vagy csak becsukom az ajtót magam mögött és egy órácskát csak önmagammal foglalkozok, senki mással.

fotorcreated_303.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Erre a koncertre érdemes lesz jegyet váltani

Múlt századvégi varázslattal érkezik Budapestre a világhírű Scott Bradlee's Postmodern Jukebox. 2017. március 27-én a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású koncert várható. Az európai turné 2017. február 27-én kezdődik az Egyesült Királyságban.

pmj-pr-shot.jpgKép

Tovább

Dobó Kata új hajszínnel hódít

A szép színésznőt a Garnier Color Naturals megválasztotta új magyar szépségnagykövetévé, így Dobó Katát már nem csak a filmvászonról, színpadról, vagy a közkedvelt sorozatokból, de már az üzletek polcain sorakozó hajfesték dobozokon is viszont láthatjuk. Ráadásul nem a megszokott hajszínével.

15966254_1343867759018613_5094328303483767896_n.jpg

Tovább

Íme a GUERLAIN parfümház legdögösebb múzsája

Megtiszteltes a Guerlain Parfümház számára mely 1828 óta fennálló francia szépségmárka hogy bemutathatja új női illatának ikonját Angelina Jolie-t. Jacques Guerlain az olyan mitikus illatok megalkotója mint a Shalimar a LHeure Bleu vagy a Mitsouko mindig azt mondta: Olyan nők számára készítünk parfümöt, akiket csodálunk.

guerlain-mon-guerlain-angelina-jolie-parfum.jpg

 

Tovább

Jön a Fesztivál, amit már nagyon vártál

Március 4-én, immár harmadik alkalommal csábítja a hölgyeket – de akár férfi kísérőiket is – a Womanity Fesztivál, ezúttal a Várkert Bazár falai közé. A “magazin életre kel”, több tucat márka termékeivel és szolgáltatásaival, valamint ismert személyiségek inspiráló sikertörténeteivel várja az érdeklődőket.

16684249_1809907669263321_2461356355518496439_n.jpg

Tovább

Művészettörténeti mozifilm az Isteni színjáték-illusztrációiról

A február 16-tól országszerte mozikba kerülő Botticelli: Dante pokla című ismeretterjesztő film a reneszánsz mester munkásságának egy kevésbé ismert területére, Dante Isteni színjátékához készített rajzaira fókuszál. Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és országszerte számos további helyszínen vetítik.

fotorcreated_290.jpg

Tovább

Így viseld a KOCKÁS darabokat tavasszal!

Ha már nyakunkon a tavasz

Zsúfolt, nyüzsgő napokon vagyok túl, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Az életemben több változás is történt, de persze az új dolgok mindig új lehetőségeket rejtenek magukban, és csak remélem, hogy a sarkon túl mindig valami jobb jön majd szembe velem. Addig is hoztam néhány kockás inspirációt, ami remélem legalább annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire feldobta az én napomat.

 

Tovább

Ismerd meg PERLA-t, a 100% természetes sminkeltávolítót!

Ma már egy szép smink elengedhetetlen része a mindennapjainknak, azonban a nap végén még a legtökéletesebb sminket is el kell távolítanunk az arcunkról, ha nem akarunk öregebbnek tűnni a valós korunknál. Ehhez viszont szükségünk van egy remek sminklemosóra, mely hatékonyan eltávolítja bőrünkről a szennyeződést, ugyanakkor tökéletesen ápolja a legérzékenyebb bőrt is. Az alábbiakban elhoztam neked az egyik legújabb arctisztító kedvencemet, a PERLA sminklemosó olajat, ami amellett, hogy minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít az arcunkról, 100%-ban természetes alapanyagokból készül.

04-2.jpg

Tovább

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg…

fotorcreated_288.jpgKép1/2/3

Tovább

Interjú: Dévényi Ágával, az OVERknits tervezőjével

"Olyan termékeket szeretnék készíteni, amelyek mindennapjaink részévé válnak és főleg: szerethetőek."

A kötött darabokért már kislány korom óta vonzódom. Imádatom talán akkor alakult ki bennem, amikor egészen fiatalon engem is megtanított kötni a nagymamám. Legnagyobb örömömre ezek a különleges darabok sosem mennek ki a divatból, olyannyira nem, hogy a vastag fonalból kötött, óriásszemű sálak és takarók továbbra is óriási lázban tartják a divat és a lakásdekorációk világát. Így nem volt kérdés, hogy elhozom számodra is Dévévényi Ágát, e művészet jeles képviselőjét, az OVERknits fonalblog és webáruház alapítóját, aki kötögető bloggereként azon munkálkodik, hogy mindazok számára, akiknek a fonal, a kötés szenvedély, ne csak alapanyagokat, hanem új lehetőségeket is bemutathasson.

cww.png

Tovább
süti beállítások módosítása