Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Rita Ora bemutatja a Tezenis új, Miami Melltartóját

2017. február 26. - Antalfy Krisztina

A Tezenis, a legcoolabb fehérnemű márka arca ismét Rita Ora lett.

A legendás énekes csillag most a legújabb basic fehérnemű kampányhoz és a MIAMI melltartóhoz adja a nevét: A csipke MIAMI egy merevítős, elöl alacsonyan záródó, félszivacsos balkonett fazonú melltartó, mely természetes megjelenést biztosít.

5d4_0567_print.jpg

Tovább

Eljött a Te időd! Így válsz szupergyorsan szupernővé!

Az alábbi posztban nem szépségápolásról, kozmetikai kezelésről, vagy csodákat ígérő fogyasztó szerekről lesz szó, hanem az online ruhavásárlás előnyeiről, melynek keretein belül bemuatatom számodra egyik legnagyobb kedvencemet, a StarShinerS webshopját, melynek gyönyörű kínálata az online térnek köszönhetően már itthon is elérhetővé vált. Az itt található ruháknak köszönhetően pedig nem csupán egyedivé és nőiessé válsz, de végre az lehetsz, aki akarsz, és végre kiléphetsz a téli unalom beskatulyázott szürkeségéből.

7345133bbeffbc9c1255255314202442.jpg

Tovább

Ünnepeld Te is a Női Újévet!

Már jócskán beléptünk a 2017-es évbe, de a magyar nőknek valójában csak most kezdődik az év, hiszen mindeddig a 2016-os fizetésünkért dolgoztak. Most az Elle Magazin kezdeményezésére tucatnyi híresség és üzletember kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy a #nőiújév sajnos csak február 24-én kezdődik. Közösen azonban tehetünk ez ellen!

n_i_j_v_winkler_n_ra.jpg

Tovább

3+1 ruhadarab az enyhébb téli napokra

Lassan, de biztosan közeledik a tél vége, és búcsút inthetünk a hideg, borús időjárásnak. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a vastag télikabátot alazább, réteges öltözködésre cserélhetjük.A Premier Outlet stylistja 3+1 kötelező ruhadarabot gyűjtött össze, hogy mit viseljünk az enyhébb téli napokon.

fotorcreated_332.jpg

Tovább

Kis hazánk, nagy tervezőink és a nemzetközi divatpiac

Tehetség, elkötelezettség, nyitottság, rugalmasság, szerencse, kapcsolatok, kitartás és támogatás – azt mondják, mindez egyformán fontos ahhoz, hogy valaki nemzetközi sikereket érhessen el. Van, aki szerint könnyebb, mások szerint nehezebb a dolga azoknak, akik magyarként próbálják elérni, hogy külföldön is ismerjék nevüket. A GLAMOUR Women of the Year Az év divattervezője és Az év kiegészítőtervezője kategóriák jelöltjei közül három hazai tervezőt kérdeztünk, ők milyennek találják a magyar és a nemzetközi helyzetet divatfronton.

aron_eszter_1.jpg

Tovább

Szürkéknek áll a világ!

Mondj igen a szürke Ötven árnyalatának!

Ok, bevallom nem olvastam, belekezdtem, de nem bírtam. A film viszont vonzott, mint éji lepkét a lámpa fénye, de meg is égettem magam rendesen. Ennek ellenére adtam még egy esélyt neki, és megnéztem a második részét is, de Mr. Grey és Anastasia kalandjai továbbra sem hoztak lázba.
50.png

Tovább

Divatipari történelmet írt az Edző

Egy különleges eseményen ismerhette meg a hazai divat-, és celebvilág színe-java a Tisza és az emblematikus karakter, az Edző együttműködéséből létrejött új kollekciót. Az utóbbi időben egyre népszerűbb mester, Magyarország kultikus divatmárkáját, a Tiszát kérte fel az együttműködésre, hogy az általa megálmodott tavaszi-nyári stílus-, és színvilágotaz igazi divatrajongók számára elhozhassa.

tiszaxedzo_9.jpg

Tovább

Erre az útitársra Neked is szükséged lesz!

Nagy mosolyt, és már indulhatsz is!

Talán számodra is ismerős az érzés, amikor egy hosszabb autóvezetés - vagy még hosszabb autóút után – helyt kell állnod egy állás interjún, üzleti tárgyaláson, esetleg a hosszas dugó után meg kell tarts egy fontosabb előadást, vagy épp a várva várt randevúra vár a nagy ő. Bárhova is igyekszel, a cél minden esetben ugyan az, hogy jó benyomást kelts önmagadról. Ehhez pedig a legfontosabb, hogy megőrizd frissességed egész nap!

fotorcreated_326.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása