Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Apja fia! Avagy világsztárok szexi fiai

2018. január 16. - Antalfy Krisztina

Megérkezett az utánpótlás

Hogy honnan tudom, hogy öregszem? Nem a felbukkanó kis ráncokból, vagy a szülinapi tortáimon gyarapodó gyertyák számából, inkább onnan, hogy imádott hírességeimnek - akikért tiniként úgy rajongtam - tündéri csemetéi hirtelen sármos felnőtté váltak. És elnézve őket, nem csodálkoznék, ha ezek a szexi pasik szép lassan átvennék apjuktól a staféta botot. Az alábbi posztban elhoztam néhány világsztár gyermekét, akik a szerencsés géneknek köszönhetően legalább olyan helyesek, mint jóképű apukájuk. Neked mi a véleményed?

collage_photocat_52.jpgKép1/2/3/4

1. Jude Law, akit számtalan filmből ismerhetünk: Alfie, Holiday, Sherlock Holmes, vagy Az ifjú pápa sorozatból. És íme a modellkedéssel foglalkozó 21 éves fia, Rafferty Law
collage_photocat_44.jpg
Kép1/2

2. Pierce Brosnan, akit legtöbbet a híres James Bond filmekből ismerünk, két nagyon helyes fia is van. Az egyik Paris Brosnan, míg a másik Dylan Brosnan, akit a Burberry és az Yves Saint Laurent is felkérte már egy-egy kampányhoz.
collage_photocat_45.jpgKép1/2

3. Gary Oldman, akit a Beépített tudat, A lány és a farkas, a világsikerű Drakula és a Harry Potter filmek Sirius Blackjeként is ismerhetünk. A színésznek három gyermeke is van: AlfieGulliver Flynn és Charlie John, utóbbi egy igazán helyes 18 éves modell srác.

collage_photocat_46.jpgKép1/2

4. Alain Delon, akit gondolom senkinek sem kell bemutatni. Fiára, Alain Fabien Delon pedig csak elég ránézni, milyen nagyon is hasonlít apukájára.

collage_photocat_47.jpgKép1/2

 

5. A Rettenthetetlen hősszerelmese, Mel Gibson, akinek elég sok gyerkőce van, összesen 9. Most mégis fiát, Milot emelném ki, aki apjához hasonlóan szintén a színészettel kacérkodik.

collage_photocat_48.jpgKép1/2

 

6.  A western filmek sztárja Clint Eastwood, aki nem csupán színészként, de rendezőként is beírta nevét Hollywood kék egére. Pimaszul jóképű fia, Scott Eastwood pedig úgy tűnik édesapja babérjaira tör, mert bár apja nyomán halad, reméli sikerül kilépnie az ő árnyékából.

collage_photocat_49.jpgKép1/2

7. Az egykori Mr. Olimpia, ex-kormányzó, Arnold Schwarzenegger, és fia Patrick. Modell, színész és veszettül jóképű.
collage_photocat_50.jpg
Kép1/2

8. Végezetül pedig íme az én két nagy kedvencem, Stellan Skarsgård két sármos fia: Bill Skarsgård, aki zseniálisan játszotta el Krajcáros bohócot az AZ-ban, és testvére Alexander Skarsgård szintén színész, akit én őszintén csak most fedeztem fel magamnak az HBO saját gyártású, titkokkal teli sorozatában, azóta is rabja vagyok a  Hatalmas kis hazugságoknak. collage_photocat_51.jpg

Kép1/2/3

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1713580225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása