Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Márciusi kedvencek

2018. április 03. - Antalfy Krisztina

Hogy tud ilyen gyorsan eltelni az idő? A minap még a tavasz után vágyakoztam, csak egy kis napsütésre a hosszú tél után, erre tessék, máris eltelt a március - nem mintha nagyon tavaszias időnk lett volna eddig, de akkor is, ha így haladunk a csizmából átléphetünk a papucsba. Az idő rohan, amivel akkor is szembesülök, amikor belenézek a tükörbe, amikor a volt osztálytársam kislánya lassan túlnő engem is, és amikor hosszú évek után újra találkozom egy régi kedves barátnőmmel. Bár ugyanúgy csevegtünk kedvenc csokilikőrünk felett, mintha csak tegnap láttuk volna utoljára egymást, mindketten ledöbbentünk, hogy az utolsó csajos este óta 20 éve telt el. Durva!

fotojet_14.jpgKép1/2/3

Ohh, és persze a naptáramból is látom, hogy eltelt egy újabb hónap, ami annyit tesz, hogy ismét elhoztam legújabb kedvenceimet, mely összeállításban nem csak szépségápolási termékeket, de néhány emlékezetes pillanatot és élményeket is becsempésztem, amihez a későbbikben talán te is kedvet kapsz majd...

Lássuk is a márciusi kedvenceimet!

Hétköznapi pillanatok...

fotojet_1_1.jpg

Reggeli induláshoz...

fotojet_15.jpg

Gasztronómiai élmények...

fotojet_2_2.jpg

Divat pillanatok...

fotojet_16.jpg

Szépségápolás...

Arcápolás...

fotojet_17.jpg

Testápolás...
fotojet_18.jpgArcbőrünk védelmére...
fotojet_19.jpg
Pihentető pillanatok...
fotojet_20.jpg

Legklasszabb sajtóesemény

fotojet_21.jpg

Nőies megjelenés a volánnál

fotojet_22.jpg Kendő: Rossetti Bizsu
Blézer: Humana Vintage
Nadrág: H&M
Cipő: Zara

Kikapcsolódás 

Film...

Kedvessel imádunk visszanyúlni a 80-as és 90-es évek nagy klasszikusaihoz, ebben a hónapban a Tango és Cash került sorra, hogy újra megnézzük. 

Zene...

Bár imádom az orosz és ukrán popzenéket, erre a klipre véletlenül bukkantam, és azóta is csak ez szól az autóban. Ismerd meg te is ukrán elektronikus duó, MARUV és BOOSIN fantasztikus kollaborációját, a "Drunk Groove"-ot! Szerintem imádni fogod!

Neked hogy telt a március?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7113800380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása