Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új kezelések az Emporium szalonokban

2018. május 10. - Antalfy Krisztina

A kényeztetés és luxus élvezete

Gyakran előfordul, hogy éveken át nap, mint nap elmegyünk egy-egy hotel mellett, anélkül, hogy bemennénk körülnézni. A gyógy-wellness szállodákra különösen igaz, hogy a külső szemlélő számára afféle zárt világnak tűnhetnek, pedig az éttermek, bárok kínálata mellett számos egyéb szolgáltatásuk sem csupán a szállóvendégeknek szól.

cold_cafe_s_8.png

Az Emporium szépségszalonok például elismert kozmetikai márkákkal végzett luxus színvonalú, hatékony arckezeléseikkel a szállodában lakók mellett kívülről is fogadnak vendégeket, akik színvonalas és hatékony szépségápolásra vágynak. Az igényesen berendezett, jól felszerelt szépségszalonok magas színvonalú kozmetikai-, pihentető- és lazító, valamint kéz-és lábápolási kezelések bőséges választékát kínálják. A napokban bevezetett legújabb arckezelések mindegyike különleges a maga nemében.

diamonds_nyitokep.png

Kaviczky kezelések

A Kaviczky termékcsalád egyedi és természetes, mentes minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A Magyarország természeti kincseit a szépség szolgálatába állító kozmetikumok hatóanyag-koktéljában az egész világon egyedülálló összetételű hévízi iszap és víz, hazai gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok gondoskodnak a feszesítő, bőrtökéletesítő hatásról.

emporium_kaviczky_arckezeles_3.jpg

A Kaviczky Exkluzív Gyémánt Rituálé azonnali hatású, látványos feszesítő és ránctalanító kezelés a gyémánt erejével. A speciális masszázsmozdulatokat alkalmazó rendkívüli arc- nyak és dekoltázs kezelés során használt drágakő őrlemény finoman polírozza a bőr felszínét, felfedve fiatalos ragyogását. Hatására a bőr feszesebbé, teltebbé válik, az arc visszanyeri kontúrját.

A Szőlővirágos Energizáló Kezelés egy olyan revitalizáló, méregtelenítő rituálé, mely a mesés szőlővirág és egyedülálló eljárással kinyert virágkivonatok kombinációjával hidratálja, táplálja és varázsolja bársonyossá a bőrt. A kezelés tartalmaz arc- nyak és dekoltázs masszázst valamint ápolást.

Babor kezelések

A több mint 50 éves német márka a legkülönfélébb bőrigényekre kínál professzionális kozmetikai kezeléseket, így biztosítva egészséges megjelenést a bőr számára. A Babor a legkiválóbb természetes összetevők és innovatív kezelési eljárások összhangjával gondoskodik a hatékony professzionális bőrápolásról. Különleges kezelései, nem csupán a bőrre, de az egész testre jó hatással vannak. Ragyogó bőr, kipihent test, magasabb energiaszint, kiegyensúlyozott lelkiállapot - ezt eredményezi minden Babor arckezelés.

babor-treatment-2.jpg

A HSR lifting Extra Firming egy azonnal látványosan ható luxus feszesítő és ránctalanító kezelés. Az egyedülálló kezelés hatására megemelkedik az arc kontúrvonala, kisimulnak a ráncok, a bőr feszesebbé, ragyogóbbá válik. A kezelés a speciális relaxáló és lifting masszázs mellett ajak- és szemkörnyék ápolást, kéz- és karmasszázst, HSR maszkot tartalmaz.

A Babor Effectiv Touch masszázs rituálé öt lépésből álló pihentető arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, mely több kultúra masszázsmozdulatait is tartalmazza. A metódus a fejbőrmasszázst, nyirokmasszázst, akupresszúrás pontok stimulálását is magában foglalja.

További információ:
Danubius Hotels

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6513908450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása