Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Minden, ami egy jó nyaraláshoz kell!

2018. május 11. - Antalfy Krisztina

Magyarország #1 vizes játszótere az Aquaworldben

Van egy hely Budapesten, mely nem csupán néhány órás kikapcsolódást nyújt látogatói számára, itt bizony a totyogóktól a kiskamaszokon át egészen a felnőttekig mindenki olyan életre szóló vizes élményekben részesülhet, melyek igazán felejthetetlenné teszik az együtt töltött perceket az egész család számára. És most még több okunk van ellátogatni az idén nyáron 10. születésnapját ünneplő Aquaworldbe, ahol a számtalan vizes kikapcsolódás mellett végre megnyitja kapuit hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park is.

some_sun_andvitamin_sea_3.png

Tovább

Íme az év kávékülönlegessége a NESPRESSO szakértőitől!

Az ember néha a legváratlanabb helyeken bukkan rá a legbámulatosabb dolgokra. Amikor a Nespresso kávészakértőinek alkalma nyílt megkóstolnia egy olyan különleges kávét, ami az alacsonyan fekvő, kétmillió éves vulkáni magmából kiemelkedő galápagosi Santa Cruzon termett, azonnal tudták, hogy az év kávékülönlegességét találták meg: a Nespresso Explorations sorozatának legújabb tagját, a Galapagos Santa Cruz kávét.

indul_a_jatszoteri_szezon_5.png

Tovább

L'Oréal Paris a Cannes-i Filmfesztiválon

Május 8-án kezdetét vette a 71. Cannes-i Filmfesztivál, amelynek immáron 21. éve a L’Oréal Paris a hivatalos smink támogatója. A káprázatos ruhaköltemények mellett idén is csodás sminkekben gyönyörködhetünk. Ha téged is lenyűgöznek a filmfesztiválon megjelent szépségek vörös szőnyeges lookjai, akkor ezt a posztot most ne hagyd ki!

indul_a_jatszoteri_szezon_1.png

Tovább
süti beállítások módosítása