Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a nyári outfit tökéletes kiegészítője!

2018. május 22. - Antalfy Krisztina

Robbanó színek és metálos csillogás

Steppelt bársony, bőr, élénk piros, bordó, mustár és extravagáns metál színekben érkeznek a legújabb STUDIO JULIANNIE táskák. A két lány egy hatalmas színrobbanást alkotott az idei tavaszi/nyári szezonra. Julcsi és Anna 2016 februárjában kezdtek együtt dolgozni. Először blog formájában szólították meg a nőket, majd 2017 nyarán kijöttek első táskakollekciójukkal is.

some_sun_andvitamin_sea_1.png

“Valami maradandót szerettünk volna létrehozni, ahol  a tervezés örömet okoz, de később mások hasznára is válik. Mindketten rajongunk a táskákért, Anna remekül rajzol és bár kezdetben neszesszereket alkottunk, valahogy átalakult az irány és végül a táskákban találtuk meg az alkotás örömét.”

A márkát ketten alapították, Julcsi a brand menedzseri feladatokat látja el, míg Anna a kreatív részekért felel. “Nemcsak munkatársak vagyunk, barátok is, ezért a néhai nézeteltérések ellenére a közös hang mindig megvan. Ami az egyikünkből hiányzik, az megvan a másikunkban, és fordítva, egyszóval kiegészítjük egymást. A nevünk is így lett JuliAnnie. Mivel ismerjük egymás erősségeit és gyenge pontjait, hatékonyan tudunk együtt dolgozni, változni és folyamatosan fejlődni.”
img_7832_preview.jpeg

A Studio Juliannie a merész, öntudatos Nő márkája, aki hisz magában, és nem fél megmutatni igazi énjét. Időtálló, minőségi táskáikat letisztult, minimalista dizájn jellemzi, melyhez mindig csempésznek egy kis vidámságot az anyagokkal, a kiegészítőkkel vagy a színekkel. A luxus minőség mellett fontos számukra a viselhetőség, a sokoldalúság, és a mindennapi praktikum is.
img_4411_preview.jpeg

A megújult webshopban jelenleg 3 kapszulakollekció érhető el. A STUDIO BAG-ek és MINI BAG-ek 6 színben választhatóak, a nagyobb darabok variálhatóak kétféle vállpánttal vagy anélkül is. A BASIC BAG kollekciót a pratikum inspirálta, biztos kiegészítője mindhárom fazon a hétköznapoknak. Az új COLOR POP kollekció eleme pedig 7 apró, steppelt ékszertáska, színes kendőkkel, melyhez most 3 metálos, különleges textúrájú bőr is csatlakozik – arany, ezüst és rosegold színben.
img_7854_preview.jpeg

A lányok célja, hogy megmutassák, a fast fashion darabok helyett érdemes időtálló, minőségi táskákat beszerezni, melyek évekig kiszolgálnak és kiegészítenek minket. Ha pedig a dizájner termékek mellett döntünk, fontos, hogy magyar termékeket válasszunk, melyek nem csak szívünkhöz állnak közelebb, de ár-érték arányuk is jóval kedvezőbb.
img_4416_preview.jpeg

További információ:
 www.studiojuliannie.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7013993646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása