Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy részese a Flow élménynek Bükfürdőn!

2018. május 23. - Antalfy Krisztina

Mikor? 2018. június 16. szombat

Az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize, háborítatlan természet, barátságos vendéglátók és ettől az évtől már holisztikus FLOW NAP is várja a kikapcsolódni vágyókat Bükfürdőn.  
some_sun_andvitamin_sea_4.png

2015-óta ünnepelhetjük a JÓGA világnapját, amikor az ENSZ elismerte annak "holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén", valamint, hogy a jóga gyakorlása, és minél szélesebb körben való terjesztése az egész világ számára hasznos. A joga ünnepéhez igazította újonnan indított programsorozatát Dunántúl legsokoldalúbb fürdővárosa, Bükfürdő. Aki június 16-án szombaton ellátogat a városba igazi testi és lelki feltöltődésben lehet része.
yoga.gif

A délelőtti programok helyszíne az árnyas fákkal körbevett nyugalom szigete: a Kneipp® és Nordic Walking Park. Itt az 510 méteren keresztül kacskaringózó mezítlábas, száraz taposópálya mellett most tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal, Légy boldog! medítációval indíthatjuk a napot. A program ideje alatt lélekszépítő mandalát is festhetünk.

33766999_1803883686337191_1871819955314360320_n.jpg

Délután a 4 csillagos Hotel Piroskában folytatódik a FLOW programsorozat, ahol a kicsik is kipróbálhatják a gyermekek számára összeállított jóga gyakorlatokat. A nagyok pedig meditációs workshopon vehetnek részt, Swami Sacchidanadaprem mesterrel a szálloda Levendula termében.

Bővebb információ:
visitbuk.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

*A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. A rendezvény a kültéri programjai kedvezőtlen időjárás esetén elmaradhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8914016938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása