Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kóstolj bele Olaszország ízeibe itthon!

2018. június 20. - Antalfy Krisztina

Imádok mindent ami olasz, a divatot, a zenét és persze a hamisítatlan olasz ízeket, mint a finom 'al dente' állagú spagettit, a tenger gyümölcseivel tálalt salátát és persze az isteni, mediterrán hangulatot idéző panna cottat. Így nem volt kérdés, hogy én is eleget teszek a BELLOZZO® étteremlánc meghívásának. Immár harmadik egységét nyitotta meg a BELLOZZO® étteremlánc a Corvin Plázában, így az Oktogon és a Westend City Center után a Futó utca környéke sem marad igazi olasz ízek nélkül. Az új étterem a megszokott minőség, frissesség és gyors kiszolgálás mellett tágas vendégtérrel és újszerű építészeti megoldásokkal várja a vendégeit a bevásárlóközpont felső emeletén. És hidd el, érdemes benézni és kicsit elidőzni Róma, Pizza, vagy épp Nápoly pultjánál!
fotojet_49.jpg

A BELLOZZO® márka mögött nemzetközi csapat áll, hiszen a magyar munkatársaktól induló ötletet olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek együtt fejlesztették ki. Az étteremláncban az ételek főzésekor nagy hangsúlyt kapnak az eredeti olasz alapanyagok és a frissesség, minden a vendégek előtt készül az étterem hatalmas látványkonyhájában. A BELLOZZO® életérzéshez, a vidám, olaszos hangulathoz az eredeti ízek mellé gyorsaság is párosul, hiszen az ételek útja a megrendeléstől az asztalig csak pár percet vesz igénybe.

Az oktogoni és a westendi éttermek érdekes egyvelege lesz a harmadik egységünk. A nagy belmagasság, az elszeparált tér új lehetőségeket adott a belsőépítész csapatnak, reméljük, a különleges dizájn elnyeri majd a vendégek tetszését. A menü is megújult, felkerültek olyan különlegességek az étlapra, mint a minestrone leves, a cacciatore tészta vagy kecskesajtos saláta sonka chipsszel.”

15895147_1552912498056587_698151653411910887_n.jpg

Az igazi BELLOZZO hangulat azonban marad, és ugyanazt a minőséget és élményt biztosítjuk a Corvin Plázában, mint a másik két éttermünkben” – mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletágvezetője.

15202612_1576817818999388_2638284955088304597_n.jpg

A Corvin Plázában nyílt étterem a hazai terjeszkedés harmadik állomása, az oktogoni BELLOZZO® 2015 novemberében, a Westend City Centerben található egység pedig 2017 szeptemberében nyílt meg.  A The Fusion Group a jövőben több üzlet megnyitását is tervezi a fővárosban és vidéki városokban is.

 

További információ:
BELLOZZO®

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2314059794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása