Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Te azt mondod PÁLINKA, én azt mondom Gönci Barack Vigasság!

2018. június 04. - Antalfy Krisztina

A Zemplén legédesebb hungarikuma ismét összehozza egy hétvégére a helyieket és a távolról érkezőket. Mindazok, akik 2018. július 6-7. között Boldogkőváralja felé veszik az irányt, töményen kapják a finomságokat és a programokat a Gönci Barack Vigasságon. A pálinkák, lekvárok, szörpök, koktélok, édességek mellé koncerteket, családi programokat kaphatunk, és mostantól az egészségtudatos szemlélet és az összefogás is erősödik.

some_sun_andvitamin_sea_11.png

Tovább

Ford Ecosport 2018 : Békából királyfi

Ford Ecosport 1.5 TDCI Titanium // TESZT

Még javában tombolt a tél, amikor az új Ecosport megérkezett Magyarországra. A sajtóbemutató keretében volt szerencsénk egy rövid teszt erejéig kipróbálni a Ford legkisebb városi Crossoverét, amely már akkor elnyerte a tetszésünket. Most viszont megérkezett egy kicsit hosszabb időre és ez a tesztautó igazi csajos autó lett. Emlékeinkben felderengő régi Ecosport ugyanis még nem éppen előnyös kinézettel rendelkező autó volt. Szerencsére az új modell viszont mind kívül, mind belül az előnyére változott. Nézzük részletesen.

34338830_1781133888621847_2335966664287322112_n.jpg

Tovább

Kipróbáltam a HuncaLife termékeit // TESZT

Túlzás lenne azt állítani, hogy több rúzsom van mint cipőm, de tény, hogy egy nőnek sosem lehet elég sminkterméke, főleg ha az valami szuper újdonság. Amikor először kezembe kerültek a török márka  újdonságai, eléggé bizonytalan voltam, de miután közelebbről is megismerkedtem velük rájöttem, hogy mennyire alaptalan is volt ez a félelmem. A rúzs és a fekete maszk például rögtön első számú kedvencemmé lépett elő a Huncalife kozmetikumai közül.

some_sun_andvitamin_sea_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása