Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az irodalom sosem megy ki a divatból

2018. június 06. - Antalfy Krisztina

Folytatódik a „Viselj verset!”kampány!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén, a 89. Könyvhéten is folytatódik a kampány, amelynek keretén belül vers idézeteket viselhetnek ideiglenes tetoválás formájában a kampányban résztvevő irodalomszeretők.

unnamed_18.jpg

Tovább

10 dolog, ami nélkül elképzelhetetlen a Nyár!

Summer in the City

Hosszú volt a tél, szinte alig volt tavasz, s közben váratlanul berobbant a NYÁR, de ez a hirtelen jött forróság már így az elején, nekem kicsit még túl gyors, főleg, amikor a hétvégéket nem a vízparton, hanem a város betondzsungelében töltöm laptoppal a hónom alatt. Forróság van az utcákon, a lakásban, és mivel nem szívlelem az iroda légkondiját, nehezen múlnak a hétköznapok is. De eljött a hétvége, így újra lejöttünk Szentendrére, s mivel a meleg csak fokozódni fog, így pár perc erejéig behúzódtam kedvenc cseresznyefám árnyékába, és összeállítottam egy amolyan nyári bakancslistát, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes, főleg azokon a forró nyári napokon. 
fotojet_57.jpg

Tovább

Tudtad? Épp 20 éve indult a Szex és New York

A New Yorkban játszódó, helyben forgatott sorozat, amely Candace Bushnell azonos című 1997-es könyvén alapult, négy nő életét követi, akik különböző természetük és folyamatosan változó szexuális életük ellenére mindvégig elválaszthatatlanok és lelki támaszt jelentenek egymás számára. A főszerepben: Sarah Jessica Parker (mint Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (mint Samantha Jones), Kristin Davis (mint Charlotte York) és Cynthia Nixon (mint Miranda Hobbes).

some_sun_andvitamin_sea_2_1.png

Tovább
süti beállítások módosítása