Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

VOLVO: Skandinávia új büszkesége

2018. március 11. - Antalfy Krisztina

Volvo Xc60 D5 AWD R-Design // TESZT

Legújabb tesztünk főszereplője és az eddigi legszebb tesztautónk a Volvo márka újdonsága az Xc60-as. A modell rendkívül szemet gyönyörködtető lett, külső és belső vonalai egyaránt elragadóak. Minden porcikájából sugárzik a skandináv életérzés és letisztultság. Lássuk, hogyan muzsikált a kezeink között eme gyönyörűség.

img_20180128_145005-01.jpeg

Tovább

Nissan X-Trail: A szeszélyes családi kalandor

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 Xtronic 4x4 Aut. Tekna // TESZT 

A Nissan jelenlegi legnagyobb, legtöbb tapasztalattal rendelkező családi terepjárója, az X-trail frissítésen átesett modellváltozata járt Nálunk teszten. A Nissan úttörő a városi terepjárók megalkotásában, gondoljunk itt csak a méltán sikeres Qashqai modelljükre. Most pedig nézzük, hogy a Nissannak sikerül-e egy mérettel nagyobb autóban megismételni ugyanazt a sikert.

31945989_1752997031435533_2494442955985649664_n.jpg

Tovább

Dorko: Nő, erő, jövő!

Tudtad, hogy Magyarországon a nők azonos beosztásban átlagosan közel 20%-kal keresnek kevesebbet a férfiaknál? Hogy a média jelentősen kisebb arányban jelentet meg nőket fontosabb politikai és gazdasági hírekben? Hogy jelenleg negyedmillió nő él olyan párkapcsolatban, ahol partnere fizikailag vagy szexuálisan bántalmazza?

kiskep01.jpg

Tovább

Mit vegyünk fel idén tavasszal?

Most, hogy végre hamarosan beköszönt az első tavaszi nap, szívünk szerint egyből elrejtenénk a szekrény mélyére az összes meleg, bundás darabunkat és csak a könnyed, nyári kisruhákat viselnénk. A változékony időben azonban nem árt olyan réteges öltözékről gondoskodnunk, ami egyaránt megfelel az irodába és utána a szabadtéri programokhoz. A Springfield most segít nekünk, hogy könnyedén kiválaszthassuk a hozzánk illő, tökéletes tavaszi szettet.

fotojet_6.jpg

Tovább

Kamchatka design télűző fotózása Bocskor Bíborkával

Játék a házban

A Kamchatka design csapata egy fotózás erejéig visszatért a fergeteges szilveszteri házibuli színhelyére egy lakatlan, jobb napokat látott budai villába. Miközben bejárták a házat nappali fénynél, keresve az öltözeteknek megfelelő helyszíneket, lassan túltették magukat az évkezdés borús napjain és így született ez a pár kép – egy télűző, tarka egyveleg. 
fotojet_4.jpg

Tovább

Ő lett a Hyundai magyarországi képviseletének új márkaarca

Michelisz Norbert február elején kötött versenyzői szerződést a Hyundai Motorsporttal, amelynek értelmében a gyártó hivatásos pilótájaként, egy i30 N TCR-t vezetve száll harcba a világkupa (WTCR) bajnoki címéért. A tavaly magyar sporttörténelmet író, világbajnoki második helyezett túraautó-versenyző kapcsolata a mai nappal még szorosabbra fűződött a Hyundaijal, hiszen eldőlt, hogy a márka magyarországi képviseletének hivatalos arca lesz 2018-ban.
page1.jpg

Tovább

Oscar-gála 2018. // Ruhamustra

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar-gála. Én is nagyon vártam, hisz a Testről és lélekről - Enyedi Ildikó új filmje alkotóstábjának köszönhetően idén is volt miért izgulnunk. S bár végül nem tudtam fenn maradni, és élőben végig követni az immár 90 esztendős díjátadót, ahogy az eddigi években, úgy idén is elkészítettem egy összeállítást a sztárok öltözékéről. A tervezőknek köszönhetően pedig igazán szép sziluetteket és káprázatos színeket láthattunk.
fotojet_5.jpgKépek

Tovább
süti beállítások módosítása