Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Viszlát tökéletesség, helló példakép Barbie!

2018. március 17. - Antalfy Krisztina

A tökéletes szőke szépség leáldozóban van? Az eddig megszokott babákhoz képest ezúttal merőben új Barbie babák kerülnek a boltok polcaira. Lesznek köztük művésznők, szemüveges matematikusok, rendezők, sportolók és kutatók, egyszóval olyan női alakok, akik remek példaképként szolgálnak a kislányok számára, ezzel is segítve a kicsiket, hogy minél jobban kiteljesedjenek a későbbiekben felnőtt nőként.
international-women-day-inspiring-role-models-barbie-dolls-23-5a9f9b00b3737_700.jpg

Tovább

RENAULT Grand Scénic 1.6 dCi 130 Bose teszt

A szépség a részletekben a mumus a hátsó ülésen rejtőzik

Ezen a héten egy igazi családi autó vendégeskedett Nálunk. A francia márka legújabb, immáron IV. generációs Grand Scenic 7 üléses modellje kívülről már szakított a családi autók hagyományos megjelenésével és beállt a Crossover modellek táborába. A futurisztikus, már-már földöntúli, de gyönyörű formáját szinte minden ember megcsodálta amerre csak jártunk vele. Nézzük hogyan teljesített a gyakorlatban.

29314640_1700629403338963_8545873106625888256_o.jpg

Tovább

HONDA CIVIC: A szamuráj csábítása

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Executive CVT // TESZT

Mindig boldogsággal tölti el a szívünket, ha egy különleges tesztautó érkezik hozzánk. Jelen tesztünk főszereplője a Honda legújabb Civic generációjának a Sedan változata, amely igazi fekete köntösben és csúcsfelszereltségben érkezett a tesztre. Lássuk hogyan teljesített a japánok legújabb és egyben legszebb üdvöskéje.

29313074_1699466520121918_7525126677932802048_o.jpg

Tovább

Éld át a ZERO FEEL-t a sloggi új melltartóival!

Az elmúlt évszázadokban a női fehérnemű rengeteg innováción ment keresztül, de a mai napig sok melltartó annyira nyomja a női testet, hogy levétel után piros nyomokat hagynak a bőrön. Ez minden nő számára sajnos egy ismert probléma, ugyanis ezek a fehérneműk természetellenes módon szorítják a női testet egy idealizált formára. A Zero Feel melltartó elsőként hozza el a megoldást erre a problémára, kényelmet és biztos tartást nyújtva a mindennapokra.

kiss_ramona_sloggi_zero_feel.jpg

Tovább

ANSWEAR - A Wild nature kollekció megérkezett!

Idén trendi lesz a vadnyugat

Az Answear már nagyon készül a nyárra, legalábbis a vadonatúj Wild Nature kollekciója, erről árulkodik. A rojtok, a természet vad színei és a forróság, szinte érezhető a mintákon, anyagokon. A Sporty Fusion után ezt a trend is könnyeden nőies, lazán fiatalos és az urbánus stílusvilágot hirdeti.
post_blog_26.jpg

Tovább

ÖKO tudatos hétvége az Aquaworld Resort Budapestben

Végre véget ért a tél, szép lassan újjáéled a természet, előbújik az élet. A március azonban nemcsak a tavasz kezdete! Az év harmadik hónapjában a hosszú hétvégén felül két fontos, nemzetközi környezetvédelmi kezdeményezésre is érdemes lesz odafigyelnünk. A Víz Világnapja és a Föld Órája akció idén is számtalan színes programmal várja az érdeklődőket, felhívva a figyelmet bolygónk legfontosabb kincsére, természeti erősforrásaink védelmére.

aquaworld.jpg

Tovább

Hogyan válassz magadnak autósiskolát?

Évekig nem éreztem késztetést, hogy a volán mögé üljek, nem volt meg az a bizonyos motiváció. Kényelmes volt utasként részt venni a forgalomban, felelősség nélkül eljutni úti célomig, élveztem, hogy saját sofőröm van, és nekem csak az autó mellett elhaladó tájra kell figyeljek. Bárhogy erőltették, bármennyire is ösztönöztek, a bennem élő óriási Para nagyobb volt, mint az akarat, hogy újra beüljek a kormány mögé. Aztán megnéztem a Szabadság 50 árnyalatát, és akkor bekattant valami: egyszer az életben én is vezetni akarok egy Audi R8-ast. 
photocat_152.jpg

Tovább

Tarol a wellness-hétvége, és mindent visz a melegvízben lazulás

Kis hazánkban imádjuk a wellness hétvégét, amikor a monogramos fehér köntösben semmi más dolgunk nincs, csak lesétálni a medencéhez, és egész nap élvezni a meleg vízben a jóleső semmittevést. Ezzel az életérzéssel tarolt a félpanziós wellness-hétvége a Danubius Hotels felmérésében. Bár gyógyvizeink messze földön híresek, mi mégis inkább kikapcsolódásért keressük fel a vizeinket (78%), mint az egészségünk megőrzéséért.
photocat_154.jpg

Tovább

3 tipp, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap

Már kislánykorunkban elképzeltük, milyen lesz az esküvőnk: gyönyörű fehér ruhában vonulunk végig az ámuló tömeg előtt, tökéletes sminkkel, hajjal és a lehető legnagyobb boldogságban. Ehhez képest, ha nem vagyunk elővigyázatosak, a cipőnk már a vendégek érkezésekor nyomni fogja a lábunkat, az esküvői fotózáskor félig lekopik a rúzsunk és a virágpor is megfogja a ruhánkat… Előzzük meg a váratlan fordulatokat: a Women’secret most segít nekünk, hogy a legfontosabb pillanatokban is komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben.
spring-campaing18_ws_17_1350x900.jpg

Tovább

Tavaszi L'Oréal újdonságok // TESZTELVE

Mondtam már, hogy mennyire irigylem a pasikat? Nekik reggelente elég egy gyors zuhany, hideg víz az arcnak, némi after shave, és máris menetkészen állnak a fürdőben. Nekünk nőknek azonban egy kicsit több időre, és persze több kencére van szükségünk, hogy valóban előcsalogassuk magunkból a gyönyörű nőt. Ehhez nyújtanak nagy segítséget számunkra a neves kozmetikai cégek. Az alábbi posztban elhoztam számodra egyik kedvenc márkám, a L'Oréal újdonságait, melyeket érdemes lesz még idén tavasszal beszerezni.

fotojet_27.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása