Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

CITROEN: A francia csábító

2018. március 25. - Antalfy Krisztina

Citroën C3 1.6 HDI Shine // TESZT

Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy autómárka marketing képviselője lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljunk egy új autót itt a blogon. Ráadásul ismét mi tesztelhettük első ízben az autót, tekintve, hogy vadonatújan, még üdén, frissen, ropogósan került hozzánk.  A Citroën C3-as modellje már másodízben jár nálunk, jelen esetben dízel kivitelben. A korábbi változat egyik legnagyobb kedvencünk volt korábban, nézzük, hogy most mit nyújt a francia márka kis büszkesége.

29633373_1709706909097879_1569406744_o.jpg

Tovább

5 dolog, hogy boldogabb légy!

Boldogság pillanatok, amikből inspirálódhatsz!

Boldogtalanság ellen sokféle tanács létezik, de olykor talán elég, ha odafigyelünk a környezetünkre, hisz az örömteli pillanatok néha a legapróbb dolgokban rejlenek.  Néha elég, ha egyszerűen megállunk egy pillanatra, máskor nem árt, ha jobban odafigyelünk magunkra, egészségesebben étkezünk, kicsivel többet mozgunk, mint tegnap, nem siránkozunk annyit és nem elégedetlenkedünk, egyszóval észrevesszük a dolgok pozitív oldalát is. 

fotojet_2_1.jpg

Tovább

Hova menjünk a Balaton déli partján?

Dél-Balatoni úti tippek

Ha a legmelegebb évszakon túl alaposan körbenézünk a Balatonnál, azt látjuk, hogy leginkább azok a gasztronómiával és turizmussal foglalkozó szakemberek törődnek a legtöbbet a szezon meghosszabbításával, akik eleve a magas színvonalra törekszenek, legyen szó ételekről, borokról, szállásról vagy programokról. Ők tudják, hogy ahhoz, hogy a helybeli fiatalok itt maradjanak, sőt mások ide is jöjjenek, létfontosságú, hogy egész évben érkezzenek vendégek a régióba.
bujdoso_egesz_ev_balaton_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása