Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ssangyong: Korea legújabb, hatalmas büszkesége

2018. április 22. - Antalfy Krisztina

Ssangyong Rexton G4 Premium 4WD 2.2 XDI Aut. // TESZT

Egy rövid hétvégi, de annál tartalmasabb teszt erejéig került hozzánk a korai márka legújabb modellje, a Rexton. Ssangyong modellhez még nem volt szerencsénk itt a blogon, de a márka hazai importőrének hála, lehetőséget kaptunk, hogy a kezeink közé kapjuk a koreai szépséges óriást. Az autó mindenben meghaladta az elvárásainkat, mind méretében, mind szolgáltatásaiban. Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy a Ssangyong Rexton még sosem volt ennyire jó és menő, mint most. Nézzük, részletesen mit nyújt az autó a gyakorlatban.

31195474_1738929036175666_6775280045805010944_n.jpg

Tovább

Mire vetemedtem? Testedzésre mentem

...és nem is akár hová!

Ugyan többször volt már arról szó, hogy felhagyok a szénhidrát habzsolásával, leteszem nutellás kanalam és a kedvenc pékségemet még távolról is elkerülöm, de sajnos, ami januárban kőkemény elhatározásnak indult, az márciusra egyre inkább csak távolodó álommá vált. Aztán meghívást kaptam a munkahelyemhez közel eső Fit Club Zuglóba, amit isteni jelnek vettem: Kezdj végre mozogni!

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post.jpg

Tovább

Ahol a fogorvos a mesék birodalmába varázsolja a gyerekeket

A DentalCoop megnyitotta az első magán gyermekfogászatát

Bemutatta a DentalCoop a sajtó munkatársainak legújabb gyerekfogászatát. A családias légkörben alapított DentalCoop fogászat, amely többek között Ördög Nórát is kezeli, már nem tudta a gyermekfogászata iránti növekvő igényt a rendelőben ellátni, így 2018 elején külön épületben, DentalKópé néven gyermekfogászati rendelőt nyitott. A DentalKópé Magyarországon egyedülállóan működik magánrendelőként, melyben különleges igényű gyermekeket is vidám körülmények közt tud ellátni.
ordog_nora.JPG

Tovább

Itthon is bemutatkozott az új C4 Cactus

Elegánsabb, merészebb, kényelmesebb!

A Citroën ma Magyarországon is bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül. Elegánsabb formában, de megmaradt a merész, formabontó dizájn.
30084043_590777724623717_4815469958785925120_n.jpg

Tovább

Novellák a buszmegállóból

Állj meg egy novellára 2018!

Ismét a megállókba költözik a kortárs irodalom: a JCDecaux idén is meghirdeti novellaíró pályázatát. A legjobb 20 novella nyáron kerül ki Budapest és a megyeszékhelyek busz és villamosmegállóiba. A műveket zsűri értékeli, amelynek elnöke Grecsó Krisztián József Attila-díjas író.
fotojet_26.jpg
Kép1/2/3

Tovább

Új tavaszi és nyári kiegészítők a Max Marában

Az Andrássy úti Max Mara rendhagyó workshopra hívta a márka kedvelőit.  Az eseményre Firenzéből érkezett a brand táskakészítő mestere, aki bepillantást nyújtott az érdeklődő vendégeknek, hogyan is készül az igazi bőrdíszmű. Dukai Regina, Lakatos Márk, Kaló Jenny és a divatmédia jeles képviselői mind kíváncsian figyelték az egyes lépéseket.

fotojet_25.jpg

Tovább

Környezettudatos közlekedés? A megoldás a Toyota hibrid

A környezettudatos közlekedés népszerűsítésére  indít kampányt Toyota és az Askoll

A prémium márkájával, a világ vezető hibrid elektromos luxusautó márkájaként ismert Lexussal közösen a világszintű és magyarországi zöld autó értékesítéseket magasan vezető Toyota, Európa vezető hibrid elektromos kerékpár gyártójával, az Askollal közösen indít kampányt a környezettudatos közlekedés népszerűsítésére, amelynek kiváló apropót ad a közelgő Föld napja.  

fotojet_24.jpg

Tovább

5 dolog, amiért megéri jogsit szerezni!

Jogsinapló, 3. rész

A modern nő az élet minden területén maximalista, vagy legalább is ügyesen zsonglőrködik a napi 24 órájával. Dolgozik, gyereket nevel, jártas a gasztronómia területén, pedánsan takarít, tavasz beálltával végez a kertészkedéssel, ügyet intéz, bevásárol, és mindemellett még kedveséről sem feledkezik meg. Tény, mi nők sem vagyunk egyformák, vannak akik több, vannak, akik kevesebb felelősséget vállalnak életük során, de közös bennünk, hogy imádjuk a szabadságot, amelyhez ma már elengedhetetlen legalább egy autó. Ám, amíg a biciklihez nem feltétel, addig a kocsihoz nem árt ha megvan a jogosítványunk. De mi van akkor, ha a vezetési tudásunk megkopott, vagy sosem volt, esetleg csak most vágunk bele a jogsi megszerzésébe?

yellow_bordered_flower_instagram_post.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása